powered by Agones.gr - opap
forum manteio

Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου 2013

Ατρόμητος - ΠΑΣ Γιάννινα 0-0

Με την βοήθεια των δοκαριών ο ΠΑΣ έμεινε στην 5η θέση και κάνει όνειρα για πλέι οφ και Ευρώπη!

Αν και ο  Ατρόμητος ήταν καταιγιστικός στο πρώτο 20λεπτο, δεν μπόρεσε να νικήσει τον Ταμπάση και τα δοκάρια και έμεινε ισόπαλος με τον ΠΑΣ Γιάννινα σε ένα παιχνίδι που είχε πολλές φάσεις και κανένα γκολ.
Ο Μάντζιος έφτασε δύο φορές κοντά στο να το πετύχει, αλλά η μπάλα δεν το έκανε το χατίρι. Στο 11' η μπάλα τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι και στο 16' "σημάδεψε" το δεξί δοκάρι".
Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου ο Ατρόμητος έγινε πιο επιθετικός με  τον Ουντότζι και τον Πίτου Γκαρσία.
Ο πρώτος με ατομικές ενέργειες φρόντισε να δημιουργήσει ρήγματα στην άμυνα του ΠΑΣ και να απειλήσει αρκετές φορές την εστία του Ταμπάση.
Ο γκολκίπερ των φιλοξενούμενων ήταν σε καλή μέρα και είχε "κατεβάσει" τα ρολά, διατηρώντας ανέπαφη την εστία του. Συγκεκριμένα αντέδρασε σωστά σε φάουλ του Οντούντζι, αλλά και σε ακόμα ένα σουτ του ίδιου παίκτη, ο οποίος είδε την μπάλα να χτυπά και στο δοκάρι πριν φύγει κόρνερ.

Ατρόμητος (Νίκος Αναστόπουλος): Ράντμαν, Σκόνδρας, Ταυλαρίδης, Φυτανίδης, Γιαννούλης, Δημούτσος, Ιγκλέσιας, Μπρίτο (46' Πίτου Γκαρσία), Καραγκούνης (46' Ουντότζι), Επστάιν (64' Ναπολεόνι), Μάντζιος.
 ΠΑΣ Γιάννινα (Γιάννης Χριστόπουλος): Ταμπάσης, Πάντος, Οικονόμου, Κολοβέτσιος, Μιχαήλ, Τσουκαλάς, Κεϊτά, Κοροβέσης, Βίλα, Γιάκος (50' Γεωργίου), Ίλιτς (64' Ντε Βινσέντι).

Δεν υπάρχουν σχόλια: