powered by Agones.gr - opap
forum manteio

Τετάρτη 21 Νοεμβρίου 2012

Ξεκινά σήμερα Τετάρτη 21 Νοεμβρίου εκπτωτικό δεκαήμερο από τα εμπορικά καταστήματα των Ιωαννίνων

Ξεκινούν από σήμερα Τετάρτη 21 Νοεμβρίου εκπτωτικό δεκαήμερο τα εμπορικά καταστήματα της πόλης των Ιωαννίνων. Είναι μια προσπάθεια που κάνει η Περιφέρεια Ηπείρου μαζί με τον Δήμο Ιωαννιτών, το Επιμελητήριο, την ΟΕΒΕ και τον Εμπορικό Σύλλογο, προκειμένου να καθιερωθεί μια περίοδος χαμηλού κόστους ανά κλάδο επαγγελματιών, με στόχο την στήριξη των τοπικών επιχειρήσεων αλλά και των καταναλωτών.

Η προσπάθεια αυτή είχε ξεκινήσει από το καλοκαίρι και ολοκληρώθηκε την περασμένη εβδομάδα, με τον Εμπορικό Σύλλογο να είναι ο πρώτος φορέας που ανακοίνωσε το πλαίσιο της δικής του πρωτοβουλίας στο πνεύμα της καμπάνιας «Epirus Friendly-Ψωνίζουμε φθηνά-Βγαίνουμε φθηνά», όπως επιλέχτηκε να ονομαστεί.
Σε κοινή συνέντευξη τύπου που έδωσαν το πρωί της Δευτέρας ο αντιπεριφερειάρχης κ. Οδυσσέας Πότσης και ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου, κ. Γιώργος Νταλαμάγκας, τόνισαν τη σπουδαιότητα της πρωτοβουλίας αυτής τόσο για την τοπική οικονομία όσο και για τους καταναλωτές που θα βγουν κερδισμένοι καθώς θα αγοράζουν τα προϊόντα που επιθυμούν σε χαμηλότερες τιμές και εκτός των καθιερωμένων εκπτώσεων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: