powered by Agones.gr - opap
forum manteio

Κυριακή 25 Νοεμβρίου 2012

ΠΑΣ Γιάννινα - ΟΦΗ 1 - 0

3η σερί νίκη του ΠΑΣ Γιάννινα στο πρωτάθλημα, επικρατώντας 1-0 του ΟΦΗ.
Το γκολ ο Τόμας ντε Βινσέντι στο 37'.

Ο ΠΑΣ μπήκε καλύτερα στο παιχνίδι, προσπάθησε από τα πρώτα λεπτά να επιβάλλει το ρυθμό του και μόλις στο 8ο λεπτό έχασε μεγάλη ευκαιρία να ανοίξει το σκορ με τον Κοροβέση, το σουτ του οποίου πέρασε ελάχιστα δίπλα από το δεξί δοκάρι του Γουναρίδη.

Οι γηπεδούχοι όσο περνούσαν τα λεπτά ήταν συνεχώς στην επίθεση, είχαν την κατοχή της μπάλας, όμως δεν μπορούσαν να δημιουργήσουν ευκαιρίες μπροστά από την εστία του Γουναρίδη.
Αντίθετα οι παίκτες του Νίκου Αναστόπουλου είχαν δώσει μεγαλύτερο βάρος στο ανασταλτικό κομμάτι και το μόνο που κατάφεραν ήταν να απειλήσουν στο 32' με μακρινό σουτ του Λαμπρόπουλου. Η υπεροχή των γηπεδούχων απέδωσε καρπούς πέντε λεπτά αργότερα, όταν ο Ντε Βινσέντι με εκπληκτικό μακρινό σουτ νίκησε τον Γουναρίδη και έκανε το 1-0, σκορ που έμεινε μέχρι το τέλος του πρώτου ημιχρόνου.
Με το ξεκίνημα του δεύτερου ημιχρόνου ο Νίκος Αναστόπουλος πέρασε στο παιχνίδι τον Βιτώρο προκειμένου να κάνει την ομάδα του πιο επιθετική και τα κατάφερε. Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να κερδίσουν την κατοχή και στο 60' άγγιξε την ισοφάριση με τον Παπάζογλου. Ο Σίσιτς επιχείρησε μακρινό σουτ, ο Φεγκρούς έδιωξε αρχικά, η μπάλα έφτασε στον Παπάζογλου όμως ο γκολκίπερ του ΠΑΣ του είπε «όχι» στο σουτ που δοκίμασε από το ύψος της μικρής περιοχής και κράτησε το μηδέν για την ομάδα του. Τρία λεπτά αργότερα οι Κρητικοί έχασαν ακόμη μία ευκαιρία με τον Λαμπρόπουλο, το σουτ του οποίου πέρασε δίπλα από την εστία του Γουναρίδη.
Όσο περνούσε η ώρα ο ΟΦΗ πίεζε όλο και περισσότερο, όμως αυτό που έλειπε ήταν η τελική προσπάθεια. Αντίθετα οι γηπεδούχοι αρκέστηκαν σε έναν πιο παθητικό ρόλο και προσπάθησαν να «χτυπήσουν» στην κόντρα.
Στο 82' όμως, ο Νίκος Αναστόπουλος είδε την ομάδα του να μένει με δέκα παίκτες λόγω δεύτερης κίτρινης κάρτας του Βερόν για μαρκάρισμα στον Γεωργίου.
Από εκεί και πέρα οι φιλοξενούμενοι παρά το αριθμητικό μειονέκτημα προσπάθησαν να πιέσουν για να «κλέψουν» τον βαθμό της ισοπαλίας, όμως δεν τα κατάφεραν και ο ΠΑΣ πανηγύρισε την τρίτη του εντός έδρας νίκη στο πρωτάθλημα.

ΠΑΣ Γιάννινα (Γιάννης Χριστόπουλος): Φεγκρούς, Κολοβέτσιος, Πάντος, Τζημόπουλος, Μιχαήλ, Λίλα, Ντε Βινσέντι (66' Βίλα), Τσουκαλάς, Γεωργίου (91' Νικλιτσιώτης), Κοροβέσης (85' Κεϊτά), Ίλιτς

ΟΦΗ (Νίκος Αναστόπουλος): Γουναρίδης, Βερόν, Σαρ, Μπανούσης (46' Βιτώρος), Κουτσιανικούλης (71' Ζορμπάς), Παπάζογλου, Βάντο (87' Περογαμβράκης), Ζαχαράκης, Λαμπρόπουλος, Σόουζα, Σίσιτς

Δεν υπάρχουν σχόλια: