powered by Agones.gr - opap
forum manteio

Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2011

ΣΒΕΚΗ: Οδεύει προς επαναλειτουργία την περίοδο των Χριστουγέννων

Την περίοδο των Χριστουγέννων ή το αργότερο τον πρώτο μήνα του 2012 αναμένεται να επαναλειτουργήσει με τη νέα διοικητική του σύνθεση το εργοστάσιο της ΣΒΕΚΗ.
Οι διαδικασίες μετά την 15η Ιουνίου, όταν η ιδιοκτησία κατοχυρώθηκε στον Πτηνοτροφικό Συνεταιρισμό μέχρι σήμερα, προχώρησαν αρκετά και την προσεχή εβδομάδα αναμένεται να υπογραφούν τα συμβόλαια και να κατατεθούν στο Υποθηκοφυλακείο.

Ήδη, όπως έκανε γνωστό χθες ο πρόεδρος του Συνεταιρισμού Μιχάλης Κασσής έχει γίνει η πρώτη καταγραφή των εργασιών που πρέπει να γίνουν το επόμενο διάστημα, για την επαναλειτουργία του εργοστασίου.

Απαραίτητη προϋπόθεση η επαναλειτουργία του Βιολογικού Καθαρισμού του εργοστασίου, για την οποία απαιτείται ένα μικρό χρηματικό ποσό, με τον κ. Κασσή να εκφράζει τη βεβαιότητα ότι το θέμα θα λυθεί εντός του Οκτωβρίου.
Σε δηλώσεις του στην «Ε» ο κ. Κασσής τόνισε πως καθοριστικής σημασίας θα είναι η διαδιακσία και ο τρόπος που θα επιλεγεί για την ανάδειξη του νέου σχήματος της διοίκησης. «Εκείνο που θέλουμε είναι να δημιουργήσουμε μία νέα εταιρεία που δεν θα είναι προβληματική όπως η ΣΒΕΚΗ.
Πρέπει να δοθεί μεγάλη προσοχή στο νέο διοικητικό σχήμα. Πιστεύω ότι μέχρι τα Χριστούγεννα ή μέχρι τις αρχές του νέου έτους θα έχουμε καταλήξει οριστικά.
Ίσως το πιο εύκολο που έχουμε να κάνουμε να είναι η πρόσληψη του προσωπικού, που πιστεύω ότι είναι εύκολο να βρεθεί», κατέληξε ο κ. Κασσής.

ΠΗΓΗ: http://epirusonline.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: