powered by Agones.gr - opap
forum manteio

Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2017

Πλατανιάς-ΠΑΣ Γιάννινα 3-3

Ο Πλατανιάς με τον ΠΑΣ Γιάννινα αναδείχτηκαν ισόπαλοι με 3-3 και παρέμειναν σε τροχιά πλέι οφ.


Οι δύο ομάδες τέθηκαν αντιμέτωπες για 3η φορά σε διάστημα 17 ημερών, αφού είχαν προηγηθεί τα δύο παιχνίδια για τον θεσμό του Κυπέλλου, με τον Πλατανιά να παίρνει ισάριθμες νίκες (1-0, 1-2 παρ.)
Ο Ζάιρο στο 9' μπήκε με φόρα στην μεγάλη περιοχή, γύρισε την κατάλληλη στιγμή στον Κόντε, κι αυτός με προβολή απ' το ύψος της μικρής περιοχής έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Σωτηρίου για το 1-0  του ΠΑΣ.
Στο 11' ο Ζάιρο εκμεταλλεύτηκε τη λάθος έξοδο του Σωτηρίου, γύρισε στον Τζημόπουλο, κι αυτός με συρτό σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 2-0.
Ο Βάντερσον στο 32'εκτέλεσε το φάουλ, ο Σίγκνεβιτς πήρε την κεφαλιά, με την μπάλα να καταλήγει στον Γιακουμάκη, ο οποίος με κοντινό πλασέ νίκησε τον Πασχαλάκη και μείωσε σε 2-1.
Στο 40' ο Μενδρινός έκανε τη σέντρα απ' τα αριστερά, ο Πασχαλάκης προσπάθησε να απομακρύνει την μπάλα, η οποία στρώθηκε στον Κάργα, κι αυτός με σουτ στην κίνηση έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 2-2.
Ο Σίγκνεβιτς βγήκε στην αντεπίθεση στο 51', έβγαλε πλάγια στον Στάθη, ο οποίος του γύρισε την μπάλα κι ο Λευκορώσος με σουτ στην κίνηση νίκησε τον Πασχαλάκη για το 3-2!
Ο Ζάιρο στο 58' έστρωσε με το κεφάλι στον Κόντε, που έπιασε  σουτ στην κίνηση και ισοφάρισε σε 3-3.


ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (Παράσχος): Σωτηρίου, Στάθης, Πριντέτα, Μπανανά, Κάργας, Βάντερσον, Μουνάφο, Μενδρινός (72' Μαραγκός), Μανούσος (86' Γουνδουλάκης), Γιακουμάκης, Σίγκνεβιτς (81' Σίγκνεβιτς)

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Πετράκης): Πασχαλάκης, Καρανίκας, Μιχαήλ, Μπέριος, Κούτρης, Τζημόπουλος, Κοζορώνης (57' Μαμπουλού), Ακόστα (86' Κοροβέσης), Βιντάλ (61' Γιάκος), Ζάιρο, Κόντε

Δεν υπάρχουν σχόλια: