powered by Agones.gr - opap
forum manteio

Δευτέρα 10 Αυγούστου 2015

Η νέα ρυθμιστική για το κυνήγι


Το πλέον θετικό στη φετινή απόφαση είναι η διατήρηση των τελών έκδοσης και ανανέωσης των αδειών θήρας προς το Δημόσιο στα ίδια επίπεδα με πέρυσι
Με κάποιους περιορισμούς στις ημερομηνίες λήξης του τρυγονιού, του ορτυκιού, του αγριοπερίστερου και των παπιών (από τα οποία αφαιρέθηκε από τα θηρεύσιμα η φλυαρόπαπια) εκδόθηκε και φέτος η ετήσια ρυθμιστική απόφαση για το κυνήγι από την Ειδική Γραμματεία Δασών του υπουργείου Περιβάλλοντος.

Ο υπουργός Περιβάλλοντος κ. Γ. Τσιρώνης είναι ο πρώτος πολιτικός από το κόμμα των Οικολόγων-Πρασίνων που υπογράφει ρυθμιστική άδεια κυνηγίου σε συνεργασία με την Κυνηγετική Συνομοσπονδία, η οποία φρόντισε να προσκομίσει στο υπουργείο πλήθος επιστημονικών στοιχείων και μελετών, ώστε να υπάρχουν τεκμήρια ότι οι ρυθμίσεις για την άσκηση του κυνηγίου στη χώρα μας είναι σύμφωνες με την ορθή διαχείριση των θηραματικών πληθυσμών.
Το πλέον θετικό στη φετινή απόφαση είναι η διατήρηση των τελών έκδοσης και ανανέωσης των αδειών θήρας προς το Δημόσιο στα ίδια επίπεδα με πέρυσι.

ΠΗΓΗ: www.ethnos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: