powered by Agones.gr - opap
forum manteio

Δευτέρα 24 Αυγούστου 2015

Βέροια-ΠΑΣ Γιάννινα 1-1

Με γκολ του Θωμά Ναζλίδη στο 2ο λεπτό των καθυστερήσεων, η Βέροια ισοφάρισε τον ΠΑΣ Γιάννινα, ο οποίος παραμένει χωρίς νίκη στην Ημαθία (τέσσερις ήττες και δύο ισοπαλίες σε έξι αναμετρήσεις επιπέδου Super League)!
Το αρχικό σχήμα του ΠΑΣ Γιάννινα, δεν είχε πολλές διαφοροποιήσεις σε σχέση με εκείνο της περυσινής σεζόν.
Με τη συμπλήρωση 43 λεπτών στον αγώνα, ο Κρίστιαν Τσάβες σούταρε από διαγώνια θέση, ο Γιώργος Καντιμοίρης απέκρουσε και στην επαναφορά, ο επερχόμενος Νοέ Ακόστα δεν δυσκολεύτηκε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα της ανυπεράσπιστης εστίας.
Ο Τσάβες δημιούργησε πολλούς μπελάδες στον Νάστο και, μάλιστα, στο 48ο λεπτό λίγο έλειψε να γίνει δημιουργός, όταν μετά από "μαγική" πάσα του, ο Μιχάλης Μανιάς σημάδεψε το δοκάρι του Καντιμοίρη.
Ο Γεωργιάδης έριξε στη μάχη τον Γκεόργκι Μερεμπασβίλι, προκειμένου να τονώσει τη γραμμή κρούσης (έβγαλε τον Μπράνκο Όστοϊτς), ενώ ο Πετράκης αντικατέστησε τον Μπράνα Ίλιτς με τον Ευριπίδη Γιάκο.
Οι φιλοξενούμενοι οπισθοχώρησαν αρκετά για να κρατήσουν το "μηδέν" και έδειξαν ότι θα τα καταφέρουν, αφού η Βέροια δεν δημιούργησε ευκαιρίες στο τελευταίο ημίωρο, όμως λογάριαζαν χωρίς την άστοχη έξοδο του Μάρκου Βελλίδη στο 92', που δεν έμεινε ανεκμετάλλευτη από τον Θωμά Ναζλίδη.

Βέροια (Γεωργιάδης): Καντιμοίρης, Μαλόν, Μαραγκός, Εντζενγκέλε, Νάστος, Όστοϊτς (61' Μερεμπασβίλι), Βεργώνης, Γιουσούφ (87' Μάνος), Ναζλίδης, Μαγέβσκι (73' Τάτος), Αμπντούν.

ΠΑΣ Γιάννινα (Πετράκης): Βελλίδης, Τζημόπουλος, Μανιάς (81' Σαπαλίδης), Μιχαήλ, Τσουκαλάς, Μπέριος, Ακόστα, Ίλιτς (66' Γιάκος), Στρούνα, Τσάβες, Ναδάλες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: