powered by Agones.gr - opap
forum manteio

Τετάρτη 12 Αυγούστου 2015

Σε εξέλιξη αστυνομικές έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη καλλιεργητή φυτείας δενδρυλλίων κάνναβης, ο οποίος χθες το μεσημέρι πυροβόλησε κατά αστυνομικών


Σε δύσβατη δασική περιοχή στη θέση Βουλιανά στο Κορφοβούνι Άρτας, βρέθηκαν και εκριζώθηκαν (195) δενδρύλλια κάνναβης
Σε εξέλιξη βρίσκονται αστυνομικές έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη καλλιεργητή φυτείας δενδρυλλίων κάνναβης, ο οποίος πυροβόλησε κατά αστυνομικών σε δύσβατη δασική περιοχή της Άρτας (θέση Βουλιανά Κορφοβουνίου Άρτας).

Ειδικότερα, χθες (10-08-2015) το μεσημέρι, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφάλειας Άρτας, μετέβησαν σε δύσβατη δασική περιοχή στο Κορφοβούνι Άρτας, προκειμένου να ελέγξουν πληροφορίες, σχετικά με ύπαρξη φυτείας σε σημείο της περιοχής.
Κατά τη διάρκεια της προσέγγισής τους στην περιοχή, δέχθηκαν πυρά από ένα άτομο, καλλιεργητή της φυτείας. Οι αστυνομικοί ανταπέδωσαν τους πυροβολισμούς, χωρίς να υπάρξει τραυματισμός αλλά ο δράστης, εκμεταλλευόμενος το κατάφυτο της περιοχής, τράπηκε σε φυγή.

 

Σε έρευνα που έγινε στην περιοχή, εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά (195) δενδρύλλια κάνναβης, ύψους από (0,70) έως (2,55) μέτρα ενώ κατασχέθηκαν και διάφορα καλλιεργητικά εργαλεία και εξοπλισμός.

 

Την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλεια Άρτας, ενώ συνεχίζονται.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: