powered by Agones.gr - opap
forum manteio

Σάββατο 29 Αυγούστου 2015

Περιφέρεια Ηπείρου: Ανοιχτός διαγωνισμός «Εγκατάσταση οδοφωτισμού οδού προσέγγισης θεάτρου Δωδώνης», με προϋπολογισμό 120.000,00 ΕΥΡΩ

Η Δ/νση Τεχνικών Έργων Περιφέρειας Ηπείρου, διενεργεί ανοικτό διαγωνισμό για την ανάθεση του έργου: «Εγκατάσταση οδοφωτισμού οδού προσέγγισης θεάτρου Δωδώνης», με προϋπολογισμό 120.000,00 ΕΥΡΩ. Το έργο συντίθεται από την ακόλουθη κατηγορία εργασιών: κατηγορία ηλεκτρομηχανολογικών, με προϋπολογισμό 97.541,16 ΕΥΡΩ (δαπάνη εργασιών, ΓΕ και ΟΕ και απρόβλεπτα).

Ως ημερομηνία λήξης της προθεσμίας παραλαβής των προσφορών στο διαγωνισμό, ορίζεται η 22η Σεπτεμβρίου 2015 ημέρα Τρίτη.   Ώρα λήξης της υποβολής προσφορών ορίζεται η 10:00 π.μ.
 Η οικονομική προσφορά των διαγωνιζομένων, θα υποβληθεί με το σύστημα ενιαίο ποσοστό έκπτωσης, του άρθρου 5 του Ν. 3669/08.

ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ:
 Οικονομική Προσφορά: Απαραίτητη προϋπόθεση για την έγκυρη συμμετοχή στον διαγωνισμό είναι η δωρεάν προμήθεια του εντύπου της Οικονομικής Προσφοράς που χορηγείται αποκλειστικά από την Περιφέρεια Ηπείρου  - Δ/νση Τεχνικών Έργων Περιφέρειας Ηπείρου (γρ. 357) σύμφωνα με την Διακήρυξη, μέχρι 17-09-2015.
 Τεύχη Δημοπράτησης: Για την συμμετοχή στον Ανοιχτό Διαγωνισμό δεν είναι υποχρεωτική η αγορά τευχών δημοπράτησης. Τα τεύχη βρίσκονται αναρτημένα στην ηλεκτρονική ιστοσελίδα της Περιφέρειας Ηπείρου www.php.gov.gr (προκηρύξεις) και είναι ελεύθερη η ανάγνωση και η ανάκτησή τους.


ΠΗΓΗ: www.php.gov.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: