powered by Agones.gr - opap
forum manteio

Κυριακή 16 Αυγούστου 2015

3ος Νάιος Δρόμος την Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου


Ο αθλητισμός και ο πολιτισμός συναντώνται, σε μία διοργάνωση, που γίνεται πλέον θεσμός και έρχεται να αναδείξει διαχρονικές αξίες.

Πρόκειται για τον Νάιο Δρόμο, ο οποίος φέτος και για πρώτη φορά, έχει την στήριξη του Δήμου Δωδώνης, ο οποίος μετέχει ως συνδιοργανωτής σε ένα σημαντικό γεγονός που έρχεται να αναδείξει την περιοχή.Πρωτεργάτες του Νάιου Δρόμου είναι η Ένωση Κλασσικού Αθλητισμού Δωδώνη και οι Σύλλογοι Δωδωναίας Κοιλάδας.
Θερμή είναι η υποστήριξη της Εφορίας Αρχαιοτήτων και ιδιαίτερα σημαντική η συνεργασία της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Ηπείρου και του Συλλόγου Δρομέων Ιωαννίνων.
Ο Νάιος Δρόμος έχει επίσης την αρωγή του Πνευματικού Κέντρου του Δήμου Δωδώνης.
Η προετοιμασία για την τρίτη διοργάνωση έχει ήδη ξεκινήσει και η συνεργασία των εμπλεκόμενων φορέων είναι συνεχής, με στόχο την αναβάθμιση του Νάιου Δρόμου και την προσέλκυση ακόμη περισσότερων αθλητών κι επισκεπτών.
Ο 3ος Νάιος Δρόμος θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου.
Στην σχετική ιστοσελίδα  www.naiosdodonimarathon.gr  έχει αναρτηθεί ήδη η προκήρυξη καθώς και όλες οι σχετικές λεπτομέρειες του αγώνα.
Οι διοργανωτές πιστεύουν, πως την πρώτη Κυριακή του Σεπτέμβρη, (εποχή που κατά την αρχαιότητα τελούνταν τα περίφημα «Νάϊα») στο αρχαίο στάδιο της Δωδώνης θα πραγματοποιηθεί, για μια ακόμη χρονιά, μια λαμπρή γιορτή του αθλητισμού και πολιτισμού.

Δεν υπάρχουν σχόλια: