powered by Agones.gr - opap
forum manteio

Παρασκευή 8 Μαΐου 2015

Λυκόστομο Ιωαννίνων: Συνελήφθησαν δύο διακινητές οι οποίοι προωθούσαν με αυτοκίνητο, στο εσωτερικό της χώρας, τέσσερις Αλβανούς λαθρομετανάστες


Συνελήφθησαν χθες (06-05-2015) το βράδυ, στο 11ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Ιωαννίνων – Κόνιτσας (διασταύρωση Λυκόστομου), από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης & Καταστολής Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Ιωαννίνων, δύο διακινητές, υπήκοοι Αλβανίας, ηλικίας 31 και 32 ετών, οι οποίοι προωθούσαν στο εσωτερικό της χώρας, τέσσερις ομοεθνείς τους, παράνομους μετανάστες, ηλικίας 30, 29, 31 και 30 ετών.
Αναλυτικότερα, σε έλεγχο που πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο ιδιοκτησίας του 31χρονου διακινητή, διαπίστωσαν ότι αυτός από κοινού με τον 32χρονο, προωθούσαν στην ενδοχώρα, τέσσερις μη νόμιμους μετανάστες.
Επιπρόσθετα, από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι σε βάρος τριών εκ των λαθρομεταναστών εκκρεμούσαν μέτρα απαγόρευσης εισόδου σε έδαφος Schengen .
Κατασχέθηκε το χρηματικό ποσό των -500- ευρώ που βρέθηκε στην κατοχή του 31χρονου διακινητή καθώς και το αυτοκίνητο που χρησιμοποιήθηκε για την λαθρομεταφορά.
Ο συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ιωαννίνων, ενώ την προανάκριση ενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ιωαννίνων. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: