powered by Agones.gr - opap
forum manteio

Τρίτη 26 Μαΐου 2015

Γλυκή Θεσπρωτίας: Συνελήφθησαν, σε διαφορετικές περιπτώσεις, δύο ημεδαποί για παράνομη πρόσληψη και απασχόληση αλλοδαπών


Συνελήφθησαν, σε διαφορετικές περιπτώσεις, χθες (24-05-2015) το μεσημέρι στην Γλυκή Θεσπρωτίας, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηγουμενίτσας, δύο ημεδαποί, ένας 56χρονος άνδρας και μία 25χρονη γυναίκα, καθώς και δύο υπήκοοι Αλβανίας, ηλικίας 26 και 20 ετών, για τα κατά περίπτωση αδικήματα της παράνομης απασχόλησης αλλοδαπού και παράνομης εισόδου στη χώρα.
Ειδικότερα στην πρώτη περίπτωση, ο 56χρονος, ως ιδιοκτήτης επιχείρησης ενοικιάσεων λέμβων, απασχολούσε παράνομα ως υπάλληλο τον 26χρονο αλλοδαπό, ο οποίος είχε εισέλθει παράνομα στη χώρα και δεν διέθετε την απαιτούμενη άδεια παραμονής για εργασία. Επιπλέον, σε βάρος του 26χρονου εκκρεμούσε μέτρο απαγόρευσης εισόδου στη χώρα μας.
Στην δεύτερη περίπτωση, η 25χρονη, ως προσωρινά υπεύθυνη επιχείρησης ενοικιάσεων λέμβων, ιδιοκτησίας 53χρονου ημεδαπού που αναζητείται, απασχολούσε παράνομα ως υπάλληλο τον 20χρονο αλλοδαπό, ο οποίος στερούνταν νομιμοποιητικών εγγράφων παραμονής στη χώρα καθώς και άδειας παραμονής για εργασία.
Οι συλληφθέντες με την σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία, θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσπρωτίας, ενώ την προανάκριση ενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ηγουμενίτσας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: