powered by Agones.gr - opap
forum manteio

Παρασκευή 22 Μαΐου 2015

Επαλήθευσε αν το ασφαλιστήριο του Ι.Χ. σου, δεν είναι πλαστό!


Η δυνατότητα άμεσης επαλήθευσης για το αν κάποιος είναι πράγματι ασφαλισμένος, μπορεί πλέον να γίνει από τον ίδιο τον κάτοχο του αυτοκινήτου
Το φαινόμενο, παρά το γεγονός ότι έχουν πληρώσει για την ασφάλιση του αυτοκινήτου τους, είναι τελικώς χωρίς ασφαλιστική κάλυψη, δηλαδή ανασφάλιστοι, διαπιστώνουν εκατοντάδες κάτοχοι αυτοκινήτου, που μπήκαν στην εφαρμογή του Κέντρου Πληροφοριών. Πρόκειται για περιπτώσεις που ενώ έχουν πληρώσει στον ασφαλιστή με τον οποίο συνεργάζονται το ασφάλιστρο για την ασφάλιση του οχήματός τους, διαπιστώνουν ότι τελικά το ασφαλιστήριο που έχουν στα χέρια τους, είναι πλαστό.
Η δυνατότητα άμεσης επαλήθευσης για το αν κάποιος είναι πράγματι ασφαλισμένος, μπορεί πλέον να γίνει από τον ίδιο τον κάτοχο του αυτοκινήτου, μέσα από τη νέα εφαρμογή του Κέντρου Πληροφοριών που έχουν ενεργοποιήσει οι ασφαλιστικές εταιρείες.
Στο Κέντρο Πληροφοριών καταχωρούνται όλα τα ασφαλισμένα αυτοκίνητα με βάση τον αριθμό κυκλοφορίας τους και τον ΑΦΜ του κατόχου.
Η εφαρμογή έχει ανοίξει από την 1η Μαΐου και έτσι μπορεί ο καθένας να μπαίνει στη σχετική ιστοσελίδα (www.hic.gr ) για να επαληθεύει αν πράγματι είναι ασφαλισμένος και αν τα στοιχεία που έχουν καταχωρισθεί είναι ακριβή.

Δεν υπάρχουν σχόλια: