powered by Agones.gr - opap
forum manteio

Δευτέρα 25 Μαΐου 2015

Συλλήψεις ατόμων για εκκρεμή διωκτικά έγγραφα, στο πλαίσιο στοχευμένων αστυνομικών ελέγχων


Στοχευμένους ελέγχους, με σκοπό τον εντοπισμό και τη σύλληψη φυγόποινων ατόμων αλλά και καταζητούμενων δυνάμει σχετικών ενταλμάτων, διενεργούν συστηματικά αστυνομικοί διαφόρων Υπηρεσιών της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηπείρου.
Στο πλαίσιο αυτό, κατά το τελευταίο 24ωρο:
Συνελήφθη στην Ηγουμενίτσα, από αστυνομικούς του Τμήματος Αλλοδαπών Ηγουμενίτσας, 30χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Ιράκ, καθώς σε βάρος του εκκρεμεί Ένταλμα Σύλληψης του κ. Ανακριτή Πλημμελειοδικών Θεσπρωτίας, για ένταξη σε εγκληματική οργάνωση με σκοπό την διάπραξη βαριάς σωματικής βλάβης και απόπειρα βαριάς σωματικής βλάβης καθώς και την διευκόλυνση εισόδου – εξόδου από τη χώρα μας παράνομων μεταναστών.
Συνελήφθη στα Ιωάννινα, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος (ΟΠΚΕ) Ιωαννίνων, 44χρονος ημεδαπός, καθώς σε βάρος του εκκρεμούσε Βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών Θράκης, για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής.
Συνελήφθη στη Σαγιάδα Θεσπρωτίας, από αστυνομικούς του Α΄ Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Φιλιατών, 27χρονος υπήκοος Αλβανίας, ο οποίος στερούνταν νομίμων προϋποθέσεων εισόδου και παραμονής στη χώρα μας και επιπρόσθετα σε βάρος του εκκρεμούσε μέτρο απαγόρευσης εισόδου και καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Χαλκιδικής, ποινής φυλάκισης (8) μηνών, για απλή συνέργεια σε επικίνδυνη σωματική βλάβη.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν αρμοδίως.

Δεν υπάρχουν σχόλια: