powered by Agones.gr - opap
forum manteio

Πέμπτη 7 Μαΐου 2015

Ιωάννινα: Εντοπίστηκε κατάστημα, στο οποίο διεξάγονταν παράνομα τυχερά παίγνια «φρουτάκια-τρίλιζα»


Συνελήφθησαν τέσσερα άτομα, εκ των οποίων ο ιδιοκτήτης, δύο υπάλληλοι και ένας παίκτης-θαμώνας
Κατασχέθηκαν 2 συστήματα ηλεκτρονικών υπολογιστών και το χρηματικό ποσό των 620 ευρώ περίπου

Από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ιωαννίνων, εντοπίστηκε χθες (05-05-2015) το βράδυ στην πόλη των Ιωαννίνων, κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος και παροχής υπηρεσιών διαδικτύου, στο οποίο διεξάγονταν παράνομα τυχερά παίγνια «φρουτάκια-τρίλιζα».
Συνελήφθησαν τέσσερα άτομα, που κατηγορούνται για λειτουργία-διενέργεια και συμμετοχή σε διεξαγωγή παράνομων τυχερών παιγνίων.
Συγκεκριμένα, πρόκειται για τον 50χρονο ιδιοκτήτη, για δύο υπαλλήλους (μία 43χρονη ημεδαπή και μία 46χρονη υπήκοο Ουκρανίας) και έναν ημεδαπό πελάτη, ηλικίας 57 ετών.
Ειδικότερα, στο πλαίσιο στοχευμένων ελέγχων για την καταπολέμηση της διεξαγωγής παράνομων τυχερών παιγνίων, οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν έλεγχο στο κατάστημα.
Κατά τον έλεγχο, διαπιστώθηκε η λειτουργία ενός ηλεκτρονικού υπολογιστή, στον οποίο είχε εγκατασταθεί παράνομο λογισμικό για τη διενέργεια του προαναφερόμενου τυχερού παιγνίου, στο οποίο συμμετείχε o 57χρονος, ως παίκτης.
Σημειώνεται ότι ο προαναφερόμενος υπολογιστής ελεγχόταν από μία κεντρική μονάδα (server), που χειριζόταν η 43χρονη ημεδαπή υπάλληλος, η οποία κατά την είσοδο των αστυνομικών στο χώρο αποπειράθηκε να απενεργοποιήσει τις ενδείξεις στην οθόνη του υπολογιστή, προκειμένου να αποτρέψει τη βεβαίωση σχετικών παραβάσεων.
Από την αστυνομική έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο κατάστημα, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:
δύο συστήματα ηλεκτρονικών υπολογιστών
το χρηματικό ποσό των (618,65) ευρώ.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων, ενώ η αστυνομική έρευνα και η προανάκριση, διενεργούνται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ιωαννίνων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: