powered by Agones.gr - opap
forum manteio

Σάββατο 9 Μαΐου 2015

Εξιχνιάστηκε άμεσα ληστεία σε βάρος ηλικιωμένου ζευγαριού, στο Ζωτικό Ιωαννίνων


Συνελήφθησαν δύο ημεδαποί, 35 και 37 ετών, ενώ αναζητούνται δύο συνεργοί τους, τα στοιχεία των οποίων έχουν ταυτοποιηθεί

Εξιχνιάστηκε άμεσα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Περιφέρειας Ιωαννίνων, ληστεία που διαπράχθηκε χθες (07-05-2015) το πρωί σε οικία ηλικιωμένου ζευγαριού στο Ζωτικό Ιωαννίνων.
Ειδικότερα, για την εμπλοκή τους στην υπόθεση, συνελήφθησαν χθες το απόγευμα, δύο ημεδαποί Ρομά, ηλικίας 35 και 37 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για ληστεία κατά συναυτουργία.
Η δικογραφία που σχηματίστηκε περιλαμβάνει και δύο συνεργούς τους ημεδαπούς Ρομά (ηλικίας 25 και 20 ετών), οι οποίοι έχουν ταυτοποιηθεί και αναζητούνται.
Αναλυτικότερα, χθες το πρωί οι τέσσερις δράστες μετέβησαν με Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο σε σπίτι ηλικιωμένου ζευγαριού στο Ζωτικό Ιωαννίνων και αφού οι δύο εξ αυτών εισήλθαν στην αυλή του σπιτιού, απέσπασαν, με τη χρήση βίας, από το ζευγάρι, ένα πορτοφόλι που περιείχε το χρηματικό ποσό των (1.230) ευρώ.
Μετά την καταγγελία του περιστατικού, υπήρξε άμεση κινητοποίηση των αστυνομικών δυνάμεων, οι οποίες πραγματοποίησαν ενδελεχείς έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών.
Αποτέλεσμα αυτών ήταν να εντοπιστούν στα Τρίκαλα από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος (ΟΠΚΕ) Τρικάλων, οι δύο ημεδαποί, ηλικίας 35 και 37 ετών, οι οποίοι προσήχθησαν στο Αστυνομικό Τμήμα Περιφέρειας Ιωαννίνων όπου στη συνέχεια διακριβώθηκε η εμπλοκή τους στην παραπάνω υπόθεση και συνελήφθησαν.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων ενώ οι έρευνες και το προανακριτικό έργο βρίσκονται σε εξέλιξη από το Αστυνομικό Τμήμα Περιφέρειας Ιωαννίνων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: