powered by Agones.gr - opap
forum manteio

Κυριακή 3 Μαΐου 2015

Δελβινάκι Πωγωνίου: Συλλήψεις τριών αλλοδαπών, για καταδικαστικές αποφάσεις και παράνομη είσοδο


Συνελήφθησαν, χθες (01-05-2015) το πρωί στο Δελβινάκι Ιωαννίνων, σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις, από αστυνομικούς των Τμημάτων Συνοριακής Φύλαξης Μαστοροχωρίων και Α΄ Δελβινακίου, τρεις αλλοδαποί, υπήκοοι Αλβανίας, ηλικίας 34, 28 και 26 ετών, για καταδικαστικές αποφάσεις και παράνομη είσοδο στη χώρα.
Ειδικότερα, στην πρώτη περίπτωση, συνελήφθησαν από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Μαστοροχωρίων ο 34χρονος και ο 28χρονος, οι οποίοι στερούνταν νομιμοποιητικών εγγράφων παραμονής στη χώρα μας. Επιπρόσθετα διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του 34χρονου εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση, ποινής φυλάκισης δυο (2) ετών για παραβίαση των όρων διαμονής, ενώ σε βάρος του 28χρονου εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση, ποινής φυλάκισης τριών (3) μηνών και χρηματικής ποινής (3.000) ευρώ, για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί αλλοδαπών.
Στην δεύτερη περίπτωση, συνελήφθη από αστυνομικούς του Α΄ Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Δελβινακίου ο 26χρονος αλλοδαπός, για παράνομη είσοδο στη χώρα ενώ επιπλέον εκκρεμούσε σε βάρος του καταδικαστική απόφαση, ποινής φυλάκισης τριών (3) μηνών, για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί αλλοδαπών.
Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: