powered by Agones.gr - opap
forum manteio

Τετάρτη 7 Ιανουαρίου 2015

Γ. Χριστοβασίλης: «Θα βρίσκομαι εδώ για πολλά χρόνια»

Σε πανηγυρικό κλίμα για την καλή μέχρι σήμερα πορεία της ομάδας πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Δευτέρας η εκδήλωση για την κοπή της πίτας της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα. Στην αίθουσα του ξενοδοχείου AAR έδωσε το παρών σύσσωμο το ποδοσφαιρικό τμήμα του ΠΑΣ, οι νεαροί ποδοσφαιριστές των ομάδων Κ-20, Κ-17 και Κ-15, εκπρόσωποι των συνεργαζόμενων ακαδημιών, του Ερασιτέχνη ΠΑΣ και των Βετεράνων, το Δ.Σ. της ΕΠΣΗΠ, χορηγοί, δημοσιογράφοι και αντιπροσωπεία της Λέσχης Φιλάθλων Blue Vayeros.
Την κοπή της πίτας , τυχερός της οποίας ήταν ο Σταύρος Τσουκαλάς, έκανε ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα Γιώργος Χριστοβασίλης, ο οποίος νωρίτερα στον χαιρετισμό του φρόντισε να διαψεύσει και κάθε σενάριο για πώληση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών και αποχώρησή του από την ομάδα. «Πιστεύω ότι όπως πηγαίνει η χρονιά, θα μας βρει στο τέλος σε καλύτερη κατάσταση απ' ό,τι τα προηγούμενα χρόνια. 


Αυτό που έχουμε καταφέρει τα τελευταία χρόνια είναι να αναπτύξουμε τις Ακαδημίες μας και να εντάξουμε περισσότερα μικρά παιδιά στην ομάδα. Αυτή τη στιγμή ο ΠΑΣ Γιάννινα είναι η μόνη ομάδα που έχει τόσους πολλούς παίκτες από την ευρύτερη περιοχή των Ιωαννίνων και την Ήπειρο, απ' ό,τι τις προηγούμενες χρονιές και αγωνίζονται πάρα πολλά παιδιά που έχουν καταγωγή από εδώ. Αυτό είναι το μέλλον και τα επόμενα χρόνια θα πρέπει να δώσουμε το στόχο μας να φέρουμε περισσότερα παιδιά στην πρώτη ομάδα. Αυτό με ικανοποιεί προσωπικά και αυτό που πρέπει να δηλώσω είναι ότι υπάρχει ακόμα δύναμη και θέληση και θα βρίσκομαι εδώ για πολλά χρόνια», ανέφερε χαρακτηριστικά.
Πολιτική εκπροσώπηση υπήρξε από τον Υπουργό Πολιτισμού Κώστα Τασούλα, τον βουλευτή Ιωαννίνων της Νέας Δημοκρατίας Σταύρο Καλογιάννη, τον Περιφερειάρχη Ηπείρου Αλέξανδρο Καχριμάνη και τον Δήμαρχο Ιωαννιτών Θωμά Μπέγκα, οι οποίοι έκαναν μια σύνδεση του χθες με το σήμερα και εμφανίστηκαν σίγουροι για ακόμη καλύτερες μέρες για την ομάδα.
Χαιρετισμό απηύθυναν επίσης ο Γενικός Διευθυντής της Τράπεζας Ηπείρου ΒασίληςΤσουκανέλης, ο εκπρόσωπος των βετεράνων Θανάσης Χαρίσης και ο πρόεδρος της ΕΠΣΗΠ Κώστας Βρακάς, ο οποίος απευθυνόμενος τον Γιώργο Χριστοβασίλη του είπε πως «μας χρωστά μια Ευρώπη».

Εκ μέρους του ποδοσφαιρικού τμήματος μίλησαν ο εκ των αρχηγών της ομάδας Αλέξης Μιχαήλ και ο προπονητής Γιάννης Πετράκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: