powered by Agones.gr - opap
forum manteio

Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου 2014

Ο Χρήστος Ντακαλέτσης θα είναι υποψήφιος δήμαρχος Δωδώνης (με την συμμετοχή παρατάξεων της αντιπολίτευσης)

Ο Χρήστος Ντακαλέτσης, πρώην δήμαρχος Λάκκας Σουλίου θα ηγηθεί του ψηφοδελτίου το οποίο συγκρότησαν παρατάξεις της σημερινής αντιπολίτευσης του Δήμου Δωδώνης.
Στην ανακοίνωση αναφέρεται:
Η δημιουργία ενιαίου αυτοδιοικητικού σχήματος, από παρατάξεις της αντιπολίτευσης του Δήμου Δωδώνης, με επικεφαλής, μεταξύ ίσων, τον πρώην δήμαρχο Λάκκας Σουλίου Χρήστο Ντακαλέτση, προέκυψε από το αγωνιώδες κάλεσμα των δημοτών μας οι οποίοι, εν τοις πράγμασι, διαπίστωσαν ότι από την πλευρά της σημερινής δημοτικής αρχής επικρατεί κλίμα πόλωσης, αλαζονείας, υπεροψίας, απαξίωσης και απογοήτευσης των πολιτών, αφενός και αφετέρου να μπορέσουν οι ίδιοι οι πολίτες να εκφραστούν και να παρέμβουν σε ζητήματα που αφορούν την ποιότητα της ζωής και το μέλλον του τόπου τους.
Με την συμμετοχή μας σε κοινό ψηφοδέλτιο στις επερχόμενες εκλογές για την τοπική αυτοδιοίκηση αποδεικνύουμε ότι δεν μας ενδιαφέρει ο δημαρχιακός θώκος και η εξουσία, αλλά ο κόσμος και τα προβλήματα του ΔΗΜΟΥ ΔΩΔΩΝΗΣ.


Δεν μηδενίζουμε κανενός το έργο. Η σημερινή δημοτική αρχή ότι είχε να δώσει το έδωσε. Δεν έδωσε όμως το κάτι άλλο, κάτι διαφορετικό, κάτι παραπάνω, δεν έδωσε αυτά που αξίζει ένας δήμος όπως ο
ΔΗΜΟΣ ΔΩΔΩΝΗΣ. Και δεν το έδωσε γιατί δεν μπορούσε. Αυτό το κάτι άλλο, το παραπάνω, το διαφορετικό μας καλούν σήμερα οι συνδημότες να το πράξουμε εμείς. Και σε αυτό το κάλεσμα δεν μπορούμε να πούμε όχι. Χρονικό περιθώριο για εφησυχασμό και ωχαδερφισμό δεν υπάρχει.
Ο δήμος μας και οι δημότες μας δικαιούνται πολλά, δυστυχώς όμως αρκέστηκαν σε ψίχουλα.
Κινούμαστε μακριά και πέρα από κάθε χειραφέτηση πολιτικού κόμματος, διατηρώντας βέβαια ο καθένας την πολιτική του άποψη, η οποία είναι σεβαστή.
Στόχος μας είναι η ενεργός συμμετοχή όλων, η διαφάνεια, η ισονομία, η κοινωνική δικαιοσύνη, η διεκδίκηση για το κοινωνικό σύνολο, η δημιουργία συνθηκών ανάπτυξης, ο σεβασμός στον πολίτη και πάνω απ΄όλα η σεμνότητα στον δημόσιο βίο.
ΚΑΛΟΥΜΕ

Όλους τους συνδημότες μας ανεξαρτήτως κομματικών πεποιθήσεων και ιδεολογιών, που οι δικές μας σκέψεις είναι και δικές τους σκέψεις, που οι δικές μας ανησυχίες είναι και δικές τους ανησυχίες, που ο δικός μας προβληματισμός είναι και δικός τους προβληματισμός, να έρθουν κοντά μας, να πλαισιώσουν τη νέα παράταξή μας και όλοι μαζί, ενωμένοι, με δύναμη, συνέπεια, και όραμα να δώσουμε αγώνα ειλικρινή και τίμιο, που θα μας οδηγήσει στη εκλογική νίκη, δημιουργώντας, για το δήμο και τους δημότες κλίμα αισιοδοξίας, προοπτικής και δημιουργίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: