powered by Agones.gr - opap
forum manteio

Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου 2014

Συνελήφθη 44χρονος ημεδαπός στον Αετό Φιλιατών Θεσπρωτίας, ο οποίος εμπλέκεται στη διακίνηση μεγάλης ποσότητας ναρκωτικών ουσιών



Κατασχέθηκε ποσότητα κάνναβης βάρους (215,4) κιλών, τα οποία βρέθηκαν κρυμμένα σε καβάντζα, ανάμεσα σε θάμνους

Συνελήφθη χθες (26-02-2014) το μεσημέρι στον Αετό Φιλιατών Θεσπρωτίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ηγουμενίτσας, σε συνεργασία με αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος και Α’ Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Φιλιατών, ένας ημεδαπός, ηλικίας 44 ετών, ο οποίος είχε ενεργό ρόλο στη μεταφορά και διακίνηση μεγάλης ποσότητας ναρκωτικών ουσιών.
Αναλυτικότερα, ύστερα από μεθοδική αστυνομική έρευνα, εντοπίσθηκε σε δύσβατη αγροτική περιοχή στον Αετό Φιλιατών Θεσπρωτίας, σταθμευμένο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, με οδηγό τον 44χρονο, ο οποίος, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, είχε προσέλθει στο χώρο για να παραλάβει μεγάλη ποσότητα ναρκωτικών ουσιών.
Συγκεκριμένα, οι αστυνομικοί εντόπισαν υπαίθριο σημείο απόκρυψης ναρκωτικών (καβάντζα), στο οποίο βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, κρυμμένα ανάμεσα σε θάμνους, (194) δέματα ακατέργαστης κάνναβης, συνολικού βάρους (215,4) κιλών.
Πέραν των ναρκωτικών, κατασχέθηκε το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο (κλειστού τύπου), ιδιοκτησίας του 44χρονου καθώς και ένα κινητό τηλέφωνο.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσπρωτίας, ενώ το προανακριτικό έργο και τις αστυνομικές έρευνες που βρίσκονται σε εξέλιξη, για την πλήρη διαλεύκανση της υπόθεσης, διενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Ηγουμενίτσας. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: