powered by Agones.gr - opap
forum manteio

Κυριακή 22 Δεκεμβρίου 2013

Εξιχνιάστηκε κλοπή από σπίτι στην Πρέβεζα, από δύο γυναίκες που προσπάθησαν να υπνωτίσουν 63χρονη με αναισθητικό



Εξιχνιάστηκε, μετά από εμπεριστατωμένη αστυνομική έρευνα που διεξήγαγε το Τμήμα Ασφάλειας Πρέβεζας, περίπτωση κλοπής από σπίτι 63χρονης στις 26 Οκτωβρίου, στην πόλη της Πρέβεζας.

Ταυτοποιήθηκαν ως δράστιδες της κλοπής, δύο ημεδαπές Ρομά, ηλικίας 41 και 39 ετών, σε βάρος των οποίων έχουν ήδη εκδοθεί εντάλματα σύλληψης για τρεις περιπτώσεις ληστειών με τη χρήση υπνωτικών φαρμάκων σε βάρος ηλικιωμένων στην περιοχή του Βόλου ενώ φωτογραφίες τους έχουν δοθεί στη δημοσιότητα.
 Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα σε συνδυασμό με την εργαστηριακή εξέταση στοιχείων, οι δύο γυναίκες εισήλθαν στο σπίτι της 63χρονης και της αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των (2.800) ευρώ και χρυσά κοσμήματα.
Σημειώνεται επίσης ότι, οι δύο γυναίκες κατά την παραμονή τους στο σπίτι της 63χρονης, επιχείρησαν να της προσφέρουν χυμό, που περιείχε αναισθητική ουσία, ώστε να εξουδετερώσουν την αντίληψή της και να δράσουν ανενόχλητες.

Η δικογραφία που σχηματίστηκε υποβλήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πρέβεζας, ενώ την προανάκριση και την αστυνομική έρευνα διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Πρέβεζας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: