powered by Agones.gr - opap
forum manteio

Παρασκευή 21 Ιουνίου 2013

Η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα γνωστοποιεί ότι θα προσφύγει στο CAS κατά της απόφασης της UEFA που στερεί από τους Ηπειρώτες το δικαίωμα να αγωνιστούν στην Ευρώπη

Με ανακοίνωσή της η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα γνωστοποιεί ότι θα προσφύγει στο CAS κατά της απόφασης της UEFA που στερεί από τους Ηπειρώτες το δικαίωμα να αγωνιστούν στην Ευρώπη.
Μετά την απόφαση της ΟΥΕΦΑ να μην αδειοδοτήσει την ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα η ομάδα των Ιωαννίνων εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία αναφέρει ότι θα προσφύγει στο CAS κατά την απόφαση της ΟΥΕΦΑ.
Η ανακοίνωση αναφέρει:
«Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966, ενημερώθηκε επίσημα από την UEFA  ότι στερείται στην ομάδα μας το  δικαίωμα της συμμετοχής στις φετινές ευρωπαϊκές  διοργανώσεις.
Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΑ 1966 θωρεί άδικη την συγκεκριμένη απόφαση της οποίας δεν έχει καμία ενημέρωση ακόμη για το σκεπτικό και τους λόγους που πάρθηκε  και εφόσον της γνωστοποιηθούν,  άμεσα θα προσφύγει  στο CAS.
Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966, έχει προσκομίσει  όλα όσα ζητήθηκαν τόσο στην Ελληνική όσο και στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή και θεωρεί  απαράδεκτη την σημερινή  απόφαση,  ενώ  είναι σίγουρη πλέον ότι όλα αυτά τα συκοφαντικά  δημοσιεύματα που «έβλεπαν»  το φως της δημοσιότητας το τελευταίο διάστημα  μόνο τυχαία δεν ήταν . Τελικά όπως αποδείχθηκε πέτυχαν τον σκοπό τους.
Η ΠΑΕ  ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966,  απέδειξε στους αγωνιστικούς  χώρους, με το ήθος και το πνεύμα που διακρίνεται η ομάδα , ότι δίκαια εξασφάλισε την Ευρωπαϊκή της συμμετοχή, στα "χαρτιά" όμως κάποιοι φρόντισαν να της  στερήσουν αυτό το δικαίωμα,  στερώντας  παράλληλα  και την χαρά των χιλιάδων φιλάθλων της.
Το μόνο σίγουρο , σήμερα,  είναι ότι με  την απόφαση αυτή μπορεί  να επετεύχθη,  να στερηθεί   ο ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ  την  πρώτη του Ευρωπαϊκή συμμετοχή, όμως το Ελληνικό πρωτάθλημα δέχεται ανεπανόρθωτο πλήγμα, εφόσον μια από τις συνεπέστερες και έξω από κάθε είδους διαπλοκή, ομάδα αδικήθηκε.
Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 και ο πρόεδρος της Γιώργος Χριστοβασίλης, βεβαιώνουν τους χιλιάδες Ηπειρώτες  φιλάθλους της,  ότι αυτή η απαράδεκτη απόφαση δεν θα λυγίσει την μεγάλη οικογένεια του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ και ότι θα εξακολουθεί με τιμιότητα και συνέπεια να μάχεται στους αγωνιστικούς χώρους όπως έκανε μέχρι τώρα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: