powered by Agones.gr - opap
forum manteio

Σάββατο 29 Ιουνίου 2013

Ερώτηση κατέθεσε στη Βουλή ο βουλευτής Ιωαννίνων του ΣΥΡΙΖΑ- Ε.Κ.Μ. κ. Χρήστος Μαντάς για τους παραγωγούς και εργαζόμενους που παραμένουν απλήρωτοι πάνω από 4 μήνες από τον Πτηνοτροφικό Συνεταιρισμό!

Οι παραγωγοί και οι εργαζόμενοι του Πτηνοτροφικού Συνεταιρισμού Ιωαννίνων «ΠΙΝΔΟΣ» παραμένουν απλήρωτοι για περισσότερους από τέσσερις μήνες!
Η έλλειψη ρευστότητας που αντιμετωπίζει, οδηγεί με τη σειρά της σε οικονομικό αδιέξοδο κυρίως τους πτηνοτρόφους που δεν μπορούν να ανταποκριθούν στις υποχρεώσεις τους.
Το θέμα φέρνει στο προσκήνιο ο βουλευτής Ιωαννίνων του ΣΥΡΙΖΑ- Ε.Κ.Μ. κ. Χρήστος Μαντάς, καταθέτοντας σχετική ερώτηση στη Βουλή.
Ο βουλευτής αναφέρεται εκτενώς στις δραστηριότητες του Συνεταιρισμού, σημειώνοντας ότι είναι ο μεγαλύτερος πρωτοβάθμιος στην Ελλάδα με 550 παραγωγούς – πτηνοτρόφους και χίλιους εργαζόμενος, συνεισφέρει δε ποσοστό 20% στο ΑΕΠ του Νομού Ιωαννίνων.
Προσθέτει ακόμη ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έχει ήδη διατυπώσει την κριτική του για τη συγκρότηση και λειτουργία των συνεταιρισμών.
Στο «δια ταύτα» και με δεδομένο ότι ο ρόλος του Πτηνοτροφικού είναι κρίσιμος στην τοπική οικονομία, ο κ. Μαντάς ζητά από τον Υπουργό Οικονομικών απάντηση για τα μέτρα που πρόκειται να λάβει για την αντιμετώπιση των προβλημάτων ρευστότητας που αντιμετωπίζει.

Δεν υπάρχουν σχόλια: