powered by Agones.gr - opap
forum manteio

Σάββατο 15 Ιουνίου 2013

Θεσπρωτία: Η κουνιάδα δολοφόνησε τον συνοριοφύλακα στο Μαυρομάτι



Άφωνοι έμειναν ακόμη και οι αστυνομικοί που εξιχνίασαν τη δολοφονία του 37χρονου συνοριοφύλακα στο Μαυρομάτι Θεσπρωτίας, ο οποίος πετροβολήθηκε μέχρι θανάτου και πυροβολήθηκε από 22άρι όπλο.
Η κουνιάδα του τελικά, η 42χρονη γυναίκα που βρέθηκε δίπλα του τραυματισμένη ήταν εκείνη που του πολτοποίησε το κεφάλι με πέτρα και τον πυροβόλησε με 22αρι όπλο που είχε, αφού προηγήθηκε άγριος τσακωμός ανάμεσά τους για οικονομικούς και ερωτικούς λόγους.
Ο άτυχος συνοριοφύλακας της επιτέθηκε πρώτος και εκείνη πήρε πέτρα και άρχισε να τον χτυπάει στο κεφάλι και αμέσως μετά τον πυροβόλησε.
Για την πράξη αυτή σύμφωνα με πληροφορίες θα αποδοθούν ευθύνες για συναυτουργία στη μητέρα της 42χρονης και πεθεράς του θύματος.
Το 22άρι πιστόλι βρέθηκε λίγο πιο κάτω από τον τόπο του εγκλήματος κρυμμένο κάτω από μία πέτρα. Η κουνιάδα του θύματος ομολόγησε την πράξη της στους Αστυνομικούς.
Πάντως αυτό που οδήγησε την κουνιάδα στο να γίνει το κακό ήταν ο τσακωμός τους μετά από συμβάν με την 17χρονη κόρη της κουνιάδας, την οποία φαίνεται πως ενοχλούσε ο συνοριοφύλακας.

ΠΗΓΗ: www.Zougla.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: