powered by Agones.gr - opap
forum manteio

Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου 2012

Πεδινή και Βουνοπλαγιά στον τελικό


ImageΠεδινή και Βουνοπλαγιά συνθέτουν το φετινό ζευγάρι του τελικού του κυπέλλου ερασιτεχνών, μετά την ολοκλήρωση της ημιτελικής φάσης με τους σημερινούς δεύτερους αγώνες. Η Πεδινή πιο δύσκολα απ' ό,τι δείχνει το τελικό 2-0 πήρε το εισιτήριο για τον τελικό απέναντι στην Δαφνούλα, ενώ ντέρμπι που κρίθηκε στα πέναλτι έγινε στο γήπεδο «Χαμένων Πατρίδων» με τους Μικρασιάτες να προηγούνται στο 89', να στέλνουν το ματς στην παράταση και τα πέναλτι και να χάνουν εκεί από την πιο ψύχραιμη Βουνοπλαγιά με 2-4. Στην Πεδινή η ομώνυμη ομάδα χωρίς να αποδώσει σπουδαίο ποδόσφαιρο στηρίχτηκε στο 3-4 του πρώτου ημιτελικού και στο τελευταίο δεκάλεπτο του επαναληπτικού «κλείδωσε» την πρόκριση με τα γκολ του Μπίζιου στο 84' και του Γραμμόζη στο 88' με ψηλοκρεμαστό σουτ έξω από την περιοχή.
Δραματικό και επεισοδιακό όπως και το πρώτο ματς, ήταν ο έτερος ημιτελικός ανάμεσα σε Μικρασιάτες και Βουνοπλαγιά. Το 1-2 του πρώτου αγώνα άφηνε ανοιχτούς λογαριασμούς, αφού το εκτός έδρας γκολ δεν μετράει διπλό κι έτσι οι Μικρασιάτες ήθελαν νίκη με 2 γκολ διαφορά για να προκριθούν.  
Το 1ο ημίχρονο ήταν ανούσιο, ενώ τις προσπάθειες των 22 ποδοσφαιριστών δεν βοηθούσε και ο βαρύς αγωνιστικός χώρος. Αντίθετα στην επανάληψη έγινε καλύτερο ματς με τον Κουμπή να χάνει μεγάλη ευκαιρία στο 68', καθώς ο Σκουλήκας με εκτίναξη διαφύλαξε το 0-0. Στο 75' αποβλήθηκε ο Αξιούργος με 2η κίτρινη κάρτα αφήνοντας με 10 τους Μικρασιάτες και στο 83' με 10 έμεινε και η Βουνοπλαγιά λόγω αποβολής του Μπάφα. Για να φτάσουμε στο 89' όπου από φάουλ του Κουμπή ο Ξανθάκης με κεφαλιά έγραψε το 1-0 στέλνοντας το παιχνίδι στην παράταση. Στο 120' κι ενώ το ματς οδηγούταν στα πέναλτι, μια αμφισβητούμενη φάση άναψε τα αίματα. Ο Κουμπής ανατράπηκε από τον Αδαμαντίδη, ο διαιτητής Κατσικογιάννης δεν έδειξε την άσπρη βούλα, με αποτέλεσμα να μπουν φίλαθλοι των Μικρασιατών στον αγωνιστικό χώρο. Μία διμοιρία ΜΑΤ προστάτευσε τον διαιτητή που πήγε στα αποδυτήρια μέχρι να ηρεμήσουν τα πνεύματα για να επιστρέψει μετά από λίγο να δώσει συνέχεια με τη διαδικασία των πέναλτι, όπου νικήτρια ήταν η Βουνοπλαγιά με 2-4.   

ΠΗΓΗ: http://www.super-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: