powered by Agones.gr - opap
forum manteio

Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2012


Δηλώσεις του Φίλιππα Φίλιου για την γαλακτοβιομηχανία «Δωδώνη»
ImageΤη σταθερή θέση της Δημοτικής Αρχής σχετικά με το ιδιοκτησιακό καθεστώς της γαλακτοβιομηχανίας «Δωδώνη» επαναδιατύπωσε σήμερα ο Δήμαρχος Φίλιππας Φίλιος, με αφορμή τις κινητοποιήσεις στις οποίες προχωρούν οι κτηνοτρόφοι της Ηπείρου.
«Η Δωδώνη αποτελεί στήριγμα για την Ήπειρο. Διαφωνούμε κάθετα με την πώλησή της και επιμένουμε ότι μπορεί να βρεθεί τρόπος ώστε να περιέλθει στους κτηνοτρόφους, δηλαδή στους φυσικούς της φορείς. Είναι ο σημαντικότερος κρίκος για την τοπική οικονομία και φυσικά η Αγροτική Τράπεζα δεν πρόκειται να σώσει το χαρτοφυλάκιό της από τα έσοδα που θα εισπράξει από την πώληση της Δωδώνης», υπογράμμισε στις δηλώσεις του ο Δήμαρχος.
Σημείωσε δε ότι τέτοιου είδους ζητήματα δεν μπορούν να λυθούν με την παρουσία της αστυνομίας και κατασταλτικών μηχανισμών, αλλά μέσα από ψύχραιμη συζήτηση και διάλογο.
Ο Δήμαρχος αναφέρθηκε και στο ζήτημα των αποδοκιμασιών από μαθητές στη διάρκεια της παρέλασης υπογραμμίζοντας ότι δεν χρειάζονται διοικητικά ή πειθαρχικά μέτρα. Το ίδιο θα ζητήσει με παρέμβασή του και από το Υπουργείο Παιδείας.
«Είδαμε όλοι τι συνέβη και βγάλαμε τα συμπεράσματά μας. Εμείς πιστεύουμε ότι χρειάζεται συζήτηση και μέθοδος για να πορευτούμε σε εποικοδομητικές σκέψεις και αναβάθμιση της ζωής μας», υπογράμμισε ο Δήμαρχος.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: