powered by Agones.gr - opap
forum manteio

Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2012


Καταγγέλλουν την αστυνομική βία οι εργαζόμενοι της Δωδώνης
Image
Ανακοίνωση των εργαζομένων
Οι κτηνοτροφικοί συνεταιρισμοί της Ηπείρου και το Σωματείο εργαζομένων στη ΔΩΔΩΝΗ Α.Ε. καταγγέλλουμε την στάση της αστυνομίας και γενικότερα της κυβέρνησης την 21η Φεβρουαρίου κατά την διάρκεια των εκδηλώσεων της απελευθέρωσης της πόλης των Ιωαννίνων. Με έκπληξη είδαν οι Γιαννιώτες μια ολόκληρη διμοιρία των ΜΑΤ να αναπτύσσεται γύρω από ένα φορτηγάκι το οποίο περιείχε γάλα  και όχι όπλα. Φαίνεται ότι το γάλα τελικά είναι πιο επικίνδυνο από τα όπλα διότι  αποδεικνύει στην πράξη την ανεπιθύμητη για τους κυβερνώντες αλληλεγγύη των πολιτών. Ποια ήταν η αναγκαιότητα να γίνουν τα Γιάννενα για πρώτη φορά μετά τη χούντα μια αστυνομοκρατούμενη πόλη από τις αμέτρητες διμοιρίες των ΜΑΤ, που αναπτύχθηκαν σε όλο το  μήκος της παρέλασης και γιατί άσκησαν τόση ωμή βία για να εμποδίσουν να μοιραστεί γάλα  ΔΩΔΩΝΗ στα παιδιά που επρόκειτο να παρελάσουν;
Μετά τις τελευταίες εξελίξεις και την ανακοίνωση της ΑΤΕ για την εκδήλωση ενδιαφέροντος για εξεύρεση αγοραστή για τη ΔΩΔΩΝΗ είναι φανερό ότι βρισκόμαστε στην τελική ευθεία πριν το ξεπούλημα της γαλακτοβιομηχανίας και του μόχθου των Ηπειρωτών. Ο κόμπος έφτασε στο χτένι και ήρθε η ώρα ο καθένας να αναλάβει τις ευθύνες του.
Εμείς δηλώνουμε για ακόμη μια φορά ότι δεν θα επιτρέψουμε την καταστροφή της ελληνικής κτηνοτροφίας και μιας ολόκληρης περιφέρειας. Την απόφαση για τη ΔΩΔΩΝΗ δεν θα επιτρέψουμε να την πάρουν κάποιοι χρεοκοπημένοι τραπεζίτες, αλλά πρέπει να την πάρει η Ελληνική Βουλή.

Δεν υπάρχουν σχόλια: