powered by Agones.gr - opap
forum manteio

Δευτέρα 27 Φεβρουαρίου 2012

Πιάστηκαν αδιάβαστοι με το παγοδρόμιο .


ΦΩΤΟ: tilevoasartas.blogspot.com
 Τεράστιες κατασκευές μπροστά στο μνημείο της Παρηγορήτισσας

Θύελλα αντιδράσεων προκαλεί στην Άρτα το παγοδρόμιο που στήνεται στην πλατεία Σκουφά, σε απόσταση αναπνοής από το Ναό της Παρηγορήτισσας, το οποίο καλύπτεται εντελώς από την τεράστια κατασκευή.
Το Δημοτικό Συμβούλιο πιάστηκε όπως δείχνουν τα πράγματα αδιάβαστο, καθώς ναι μεν ψήφισε ομόφωνα για την μίσθωση του χώρου του παγοδρομίου, αλλά δεν είχε μπει στον κόπο να ενημερωθεί τι ακριβώς θα συνέβαινε στην περιοχή.
Μάλιστα ορισμένοι είχαν μείνει με την εντύπωση ότι θα κατασκευαστεί ανοιχτή πίστα πατινάζ, επηρεασμένοι προφανώς από τηλεοπτικά σόου που προβλήθηκαν το χειμώνα.
Οι διαστάσεις που έχει το παγοδρόμιο καλύπτουν εντελώς την Παρηγορήτισσα, ένα από τα πιο εντυπωσιακά μνημεία της Άρτας και φυσικά αλλοιώνουν τη φυσιογνωμία της περιοχής.
Το παγοδρόμιο, σύμφωνα με την απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου προβλέπεται να λειτουργήσει μέχρι το τέλος Μαρτίου, είναι άγνωστο όμως ποια θα είναι η τύχη του μετά τις αντιδράσεις που προκαλούνται.
Σε κάθε περίπτωση οι λίγες χιλιάδες ευρώ που θα βάλει στο ταμείο του ο Δήμος από την εν λόγω δραστηριότητα δεν μπορούν να αποτελέσουν επαρκή δικαιολογία γι' αυτό που συμβαίνει.
Ας δουν λοιπόν το θέμα όσο είναι νωρίς και ας διαβάζουν περισσότερο την επόμενη φορά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: