powered by Agones.gr - opap
forum manteio

Τετάρτη 5 Ιανουαρίου 2022

ΠΑΣ Γιάννινα- Ιωνικός 1-0

 


 

Με το δεξί ο ΠΑΣ Γιάννινα το νέο έτος

Ο αποδεκατισμένος ΠΑΣ Γιάννινα αποδείχτηκε πολύ σκληρός για να πεθάνει και επικράτησε του Ιωνικού με 1-0 στους «Ζωσιμάδες», στο ματς που άνοιξε την αυλαία στη Super League Interwetten για το 2022.

Καλή στιγμή για τον ΠΑΣ στο 14΄ με τον Περέα μέσα στην περιοχή να κάνει το σουτ και τον Χουτεσιώτη να αποκρούει τη μπάλα.

Στο 51΄ ωραία κάθετη πάσα του Μορέιρα στον Μιλιντσεάνου που βγήκε τετ α τετ με τον Χουτεσιώτη, έκανε το διαγώνιο σουτ με τον Έλληνα γκολκίπερ να αποκρούει αλλά ο Περέα που είχε ακολουθήσει τη φάση, πήρε το ριμπάουντ και πλάσαρε σε κενή εστία για το 1-0 του ΠΑΣ.

Καλή στιγμή για τον Ιωνικό στο 56΄ με τον Ρομαό να αφήνει τη μπάλα εντός περιοχής στον Λένις που ήταν σε καλύτερο σημείο αλλά το σουτ που επιχείρησε έφυγε έξω.

Στο 85΄ ο ΠΑΣ Γιάννινα βρήκε το δρόμο προς τα δίχτυα αλλά το τέρμα που πέτυχε ο Περέα ακυρώθηκε ως οφσάιντ καθώς στην αρχή στην πάσα που έγινε και έκανε κίνηση να τη διεκδικήσει ο Μίνα ήταν σε θέση οφσάιντ.

ΠΑΣ Γιάννινα: 

Σούλης, Σάλιακας, Εραμούσπε, Κάργας, Πέερσμαν, Λιάσος, Ντομίνγκεθ, Μπρένερ, Σνάιντερ (Μορέιρα 46΄), Περέα (Σιόντης 92΄), Μιλιντσεάνου (Μίνα 82΄).

Ιωνικός: 

Χουτεσιώτης, Γκοτσούλιας, Άοσμαν, Μάναλης (Τουράμ 59΄), Ντάλσιο, Βαλεριάνος, Τσιγκρίνσκι, Σάντσες (Κάνιας 75΄), Ρομαό, Κιάκος, (Μάντζης 59΄) Λένις (Καμπράλ 59΄).

Δεν υπάρχουν σχόλια: