powered by Agones.gr - opap
forum manteio

Δευτέρα 17 Ιανουαρίου 2022

ΠΑΣ Γιάννινα-Ατρόμητος 1-1

 

Ο ΠΑΣ Γιάννινα σκόνταψε στον Γιαννιώτη!

 Ισόπαλος  με 1-1 ολοκληρώθηκε ο αγώνας πρωταθλήματος ανάμεσα στον ΠΑΣ Γιάννινα και τον Ατρόμητο, που διεξήχθη στους «Ζωσιμάδες» στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής.

Πριν συμπληρωθεί ένα λεπτό αγώνα, ο Κουλούρης έδωσε το προβάδισμα στον Ατρόμητο, μπήκε στην περιοχή, πήρε τις κόντρες και με κοντινό πλασέ νίκησε τον Σούλη για το 0-1.

Στο 3΄ ο Σάλιακας έκανε τη σέντρα από τα δεξιά, ο Μπρένερ κινήθηκε στο πρώτο δοκάρι, ωστόσο δεν κατάφερε να βρει την μπάλα, η οποία πέρασε απ' όλους και ο Περέα από κοντά έκανε το 1-1.

Στο  17' γύρισμα του Μπρένερ από τα δεξιά, ο Περέα από κοντινή απόσταση δεν μπόρεσε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα.

Ο Σάλιακας στο 40' εκτέλεσε απευθείας το φάουλ από τα δεξιά, ο Γκαρντάβσκι έπιασε μια κεφαλιά, ωστόσο οι Κάργας και Εραμούσπε δεν μπόρεσαν να την σπρώξουν προς την εστία.

Στο 43΄ ο Σπιριντόνονβιτς εκτέλεσε απευθείας ένα φάουλ έξω από την περιοχή η μπάλα κόντραρε και ο Στρούγγης από κοντά δεν μπόρεσε να νικήσει τον Σούλη. Στην εξέλιξη της φάσης ο Κουλούρης δοκίμασε ένα σουτ με ωραίο γυριστό, με την μπάλα να πηγαίνει άουτ.

Στο 48' δυνατό σουτ του Μπρένερ έξω από την περιοχή και ο Γιαννιώτης απομάκρυνε σε κόρνερ.

Στο 74΄ τραγικό λάθος στην άμυνα του Ατρομήτου, ο Λώλης βγήκε απέναντι από τον Γιαννιώτη πλαγιοκόπησε προς τα αριστερά, ωστόσο το σουτ που επιχείρησε εξουδετερώθηκε από τον Γιαννιώτη.

ΠΑΣ Γιάννινα:

Σούλης, Σάλιακας, Εραμούσπε, Κάργας, Καραχάλιος, Σνάιντερ, Γκαρντάφσκι, Περέα, Μπρένερ, Στάνκο, Μορέιρα (Λώλης 63΄)

Ατρόμητος:

Γιαννιώτης, Βασιλαντωνόπουλος, Στρούγγης, Γκαλβάο, Καστεγιάνο, Σάλομον, Καρτάλης (Χαρίσης 66΄), Ντένιτς, Σπιριντόνοβιτς (Μουνίθ 66΄), Μπεντινέλι (Νταβιώτης 89΄), Κουλούρης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: