powered by Agones.gr - opap
forum manteio

Δευτέρα 5 Φεβρουαρίου 2018

ΠΑΣ Γιάννινα-ΠΑΟΚ 1-3


Με μια εντυπωσιακή εμφάνιση στο πρώτο ημίχρονο και το πρώτο γκολ από θέση οφσάιντ, ο ΠΑΟΚ «καθάρισε» τον ΠΑΣ Γιάννινα και παρέμεινε μόνος στην κορυφή.

Μπροστά σε περίπου 3.000 οπαδούς του ο ΠΑΟΚ προηγήθηκε με γκολ από θέση οφσάιντ στο 9΄ με τον Πέλκα.
Ο σκόρερ ήταν ξεκάθαρα εκτεθειμένος και το γκολ δεν έπρεπε να μετρήσει καθώς υπήρχε οφσάιντ.
Στο 39΄ ο ΠΑΟΚ πέτυχε δεύτερο γκολ με σκόρερ τον Πρίγιοβιτς και δημιουργό τον Βαρέλα.
Ο Πρίγιοβιτς προσπάθησε με τακουνάκι να νικήσει τον Βελλίδη που αρχικά απέκρουσε και η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι. Στη συνέχεια η μπάλα του στρώθηκε ξανά που με πλασέ την έστειλε στα δίχτυα, αν και ο Βελλίδης την βρήκε στην προσπάθειά του να αποκρούσει και πάλι.
Ο ΠΑΟΚ έκλεισε ιδανικά το ημίχρονο, πετυχαίνοντας και τρίτο γκολ στο λεπτό των καθυστερήσεων (45΄+1΄), με τον Πρίγιοβιτς να σκοράρει ξανά. Ο Μακ από τα αριστερά και μέσα στην περιοχή έκανε την παράλληλη μπαλιά, η μπάλα κόντραρε στον Μπέριο άλλαξε πορεία και από κοντά ο Πρίγιοβιτς με προβολή έκανε το 3-0 για τον ΠΑΟΚ.
Στο 71΄ ο ΠΑΣ μείωσε σε 1-3.
Ο Μανθάτης έκανε τη σέντρα από δεξιά η άμυνα του ΠΑΟΚ δεν αντέδρασε σωστά και ο αμαρκάριστος Κόντε από κοντά πήρε την κεφαλιά στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Γιάννης Πετράκης): Βελλίδης, Τζημόπουλος (69΄ Τσικάρσκι), Μπουκουβάλας, Γιάκος, Καρανίκας, Μπέριος, Βιντάλ (46΄ Σολτάνι), Μιχαήλ, Γαρουφαλιάς, Λίλα (16΄ Μανθάτης), Κόντε.
ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Πασχαλάκης, Μάτος, Βαρέλα, Κρέσπο, Βιεϊρίνια, Μαουρίσιο, Σάχοβ, Πέλκας (86΄ Μπίσεσβαρ), Κάμπος (65΄ Αζεβέντο), Μακ (79΄ Λημνιός), Πρίγιοβιτς.

Δεν υπάρχουν σχόλια: