powered by Agones.gr - opap
forum manteio

Τετάρτη 7 Φεβρουαρίου 2018

Κόνιτσα: Συνελήφθη 34χρονος Αλβανός για εισαγωγή, μεταφορά και κατοχή ναρκωτικών


Συνελήφθη, χθες (05-02-2018) το απόγευμα, στο πλαίσιο των συνεχιζόμενων δράσεων για την καταπολέμηση της εισαγωγής-διακίνησης ναρκωτικών ουσιών, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων και του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Κόνιτσας, ένας 34χρονος υπήκοος Αλβανίας, κατηγορούμενος για εισαγωγή, μεταφορά και κατοχή ναρκωτικών, με σκοπό τη διακίνηση καθώς και παράνομη είσοδο στη χώρα.
Ειδικότερα, ο 34χρονος αλλοδαπός εντοπίστηκε και συνελήφθη καθώς προέκυψε ότι επιτηρούσε σε δύσβατη περιοχή στην Κάτω Λάβδανη Ιωαννίνων, σημείο με κρυμμένη ποσότητα κάνναβης (καβάντζα), την οποία είχε προηγουμένως εισαγάγει στη χώρα, μέσω της ελληνοαλβανικής μεθορίου, με σκοπό να την προωθήσει στο εσωτερικό της χώρας.
Σε έρευνα που έγινε στο σημείο, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τρεις σάκοι, που περιείχαν δέκα έξι δέματα με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους -46- κιλών και -600- γραμμαρίων.
Επίσης, στην κατοχή του δράστη, βρέθηκε και κατασχέθηκε ένα κινητό τηλέφωνο.
Ο συλληφθείς, ο οποίος στερείται νομίμων ταξιδιωτικών εγγράφων, θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ιωαννίνων, ενώ το προανακριτικό έργο ενεργείται από το Τμήμα Δίωξης της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: