powered by Agones.gr - opap
forum manteio

Κυριακή 4 Φεβρουαρίου 2018

Επίσκεψη του Περιφερειάρχη σε Ανέζα- Καλογερικό και Αλιευτικό Συνεταιρισμό Λογαρού


Τις εργασίες που εκτελούνται για το δίκτυο αποχέτευσης Ανέζα- Καλογερικό- Ψαθοτόπι, επισκέφτηκε το απόγευμα της Πέμπτης ο Περιφερειάρχης κ. Αλέξανδρος Καχριμάνης. Αντικείμενο της επίσκεψης ήταν η επιτόπου εξέταση των συμπληρωματικών παρεμβάσεων που απαιτούνται για την αποκατάσταση και τη βελτίωση της επαρχιακής οδού Ανέζα – Καλογερικό.
 Στη συνέχεια ο Περιφερειάρχης, συνοδευόμενος από τον Εκτελεστικό Γραμματέα της Περιφέρειας, τον Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. και Περιφερειακούς Συμβούλους της Άρτας, επισκέφτηκε τις εγκαταστάσεις του Αλιευτικού Συνεταιρισμού Λογαρού, όπου συζητήθηκε ο προγραμματισμός νέων εργασιών που απαιτούνται και σε συνέχεια των όσων ήδη  έχουν υλοποιηθεί από την Περιφέρεια.

«Πρότυπο συνεταιριστικής οργάνωσης», χαρακτήρισε ο Περιφερειάρχης τον Αλιευτικό συνεταιρισμό, τονίζοντας ότι οι ιχθυοκαλλιέργειες είναι ένας από τους δυναμικούς κλάδους της Ηπείρου, που έχουν την αμέριστη συμπαράσταση της Περιφερειακής Αρχής, ώστε να ενισχύσουν περαιτέρω τα εξαγωγικά τους χαρακτηριστικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: