powered by Agones.gr - opap
forum manteio

Κυριακή 11 Φεβρουαρίου 2018

ΠΑΣ Γιάννινα-Παναθηναϊκός 2-1


Ο Πέδρο Κόντε πασάς στα Γιάννενα!!!

Ο ΠΑΣ Γιάννινα επέστρεψε στις νίκες επικρατώντας του Παναθηναϊκού με 2-1 έχοντας έναν εξαιρετικό Πέδρο Κόντε.
Ο Παναθηναϊκός μπήκε καλύτερα στην αναμέτρηση έχοντας τη μπάλα στην κατοχή του και προσπαθώντας να κάνει παιχνίδι ενώ ο ΠΑΣ Γιάννινα από την αρχή έδωσε χώρο στους πράσινους.
Ο Παναθηναϊκός απείλησε μόλις στο 6' χάνοντας τεράστια ευκαιρία να ανοίξει το σκορ με τον Μυστακίδη.
Ο Δώνης έξω από την περιοχή έκανε το σουτ ο Βελλίδης έκανε μια ασταθής απόκρουση δίνοντας ουσιαστικά την μπάλα στον Μυστακίδη ο οποίος με πλασέ από το ύψος του πέναλτι κατάφερε να στείλει τη μπάλα λίγο έξω από το δεξί δοκάρι του Βελλίδη.
Κόντρα στη ροή του αγώνα ο ΠΑΣ προηγήθηκε στο 30' με το γκολ του Κόντε.
Από πάσα του Μπετρά ο Κόντε ξεπέρασε στο σπριντ τον Οικονόμου που ήταν μπροστά του βάζοντας πολύ καλά και το σώμα του, τον άφησε δυο μέτρα πίσω και πλάσαρε εύστοχα για το 1-0 υπέρ της ομάδας του.
Με τη συμπλήρωση 45 λεπτών ο ΠΑΣ πέτυχε και δεύτερο γκολ και μάλιστα μια γκολάρα και πάλι με τον Κόντε.
Ύστερα από βολέ του Βελλίδη ο Κόντε πήρε την πρώτη κεφαλιά ο Γιόχανσον προσπάθησε να απομακρύνει η μπάλα βρήκε στον Μπετρά και κατευθύνθηκε προς τον Ισπανό φορ.
Αυτός δεν το σκέφτηκε και έπιασε ένα βολέ με το δεξί νικώντας τον Βλαχοδήμο με ένα εξαιρετικό σουτ.
Ο Παναθηναϊκός μείωσε το σκορ στο 69΄.
Ο Χατζηγιοβάνης έκανε πολύ ωραία ενέργεια από τα αριστερά καθώς πέρασε τρεις παίκτες του ΠΑΣ, που είχαν σταματήσει για λίγο χωρίς λόγο όμως, μπήκε στην περιοχή και από την πλάγια γραμμή έκανε το παράλληλο γύρισμα.
Ο Γαρουφαλιάς μπήκε στην πορεία της μπάλας και στην προσπάθεια του να διώξει έστειλε τη μπάλα στο βάθος της εστίας του για το 2-1 στο παιχνίδι.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Γιάννης Πετράκης): Βελλίδης, Μιχαήλ, Σκόνδρας, Τζημόπουλος, Καρανίκας, Γιάκος (73' Βιντάλ), Μανθάτης, Γαρουφαλιάς, Μπουκουβάλας (84' Αποστολόπουλος), Μπέτρα (79' Μπέριος), Κόντε.
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Μαρίνος Ουζουνίδης): Βλαχοδήμος, Γιόχανσον, Κολοβέτσιος, Οικονόμου, Κουλιμπαλί, Κάτσε, Τζανδάρης (55' Άλτμαν), Λουντ (79' Πίσπας), Ινσούα, Δώνης, Μυστακίδης (64' Χατζηγιοβάνης). 

Δεν υπάρχουν σχόλια: