powered by Agones.gr - opap
forum manteio

Σάββατο 25 Ιουνίου 2016

Χρυσοβίτσα Ιωαννίνων: Συνελήφθη 32χρονος ημεδαπός ο οποίος μετέφερε παράνομα, με αγροτικό μηχάνημα, τέσσερις τόνους υλοτομημένης ξυλείας οξιάς


Συνελήφθη, σήμερα (24-06-2016) μετά τα μεσάνυκτα στη Χρυσοβίτσα Ιωαννίνων, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μετσόβου σε συνεργασία με αστυνομικούς του Σταθμού Τροχαίας Μετσόβου, ένας  32χρονος ημεδαπός, ο οποίος κατηγορείται για παράβαση της δασικής νομοθεσίας.
Ειδικότερα, σήμερα μετά τα μεσάνυκτα σε αγροτική οδό στη Χρυσοβίτσα, Ιωαννίνων, ο 32χρονος κατελήφθη να οδηγεί αγροτικό μηχάνημα (τρακτέρ) και να μεταφέρει παράνομα σε ρυμουλκούμενη καρότσα, τέσσερις τόνους υλοτομημένης ξυλείας οξειάς.
Επίσης, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα στην ίδια υπόθεση εμπλέκεται και δεύτερο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, το οποίο οδηγούσε 29χρονος ημεδαπός που αναζητείται και το οποίο λειτουργούσε ως προπομπός για την αποφυγή αστυνομικών ελέγχων.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα ενώ το προανακριτικό έργο διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Μετσόβου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: