Η
μικροζυθυποιία Ήπειρος, ξεκίνησε την λειτουργία της, από την αγάπη τριών φίλων για τη μπύρα
Μια
σημαντική προσπάθεια ξεκίνησαν Αρτινοί
επιχειρηματίες, ιδιοκτήτες της ΜΙΚΡΟΖΥΘΟΠΟΙΪΑΣ ΗΠΕΙΡΟΥ.
Παράγουν
στην Άρτα, την μπύρα
"HΠΕΙΡΟΣ"!
Η
μικροζυθυποιία Ήπειρος ξεκίνησε από την αγάπη
τριών φίλων για τη μπύρα.
Η μπύρα
που παράγουν είναι φρέσκια, απαστερίωτη, αφιλτράριστη και μικρής παραγωγής.
Είναι
ένα ντόπιο προϊόν κοντά στην αγνή και μεσογειακή διατροφή, με άριστες πρώτες
ύλες, φτιαγμένη με μεράκι.
Μετά τη
lager η οποία μόλις κυκλοφόρησε, θα ακολουθήσουν και weiss, pilsner, dark, ipa,
καθώς και πιο εξειδικευμένες μπύρες για πιο ιδιαίτερες γευστικές προτιμήσεις.
Στόχος
της μικροζυθοπιίας, είναι η διάθεση ενός χειροποίητου και φυσικού προϊόντος σε
προσιτή τιμή.
Οι
πρώτες εντυπώσεις άριστες, μιας και το προϊόν είναι σε πολλά στοιχεία του, πιο
καλό απ’ όσα ανάλογα κυκλοφορούν στην χώρα μας και με δυνατότητες να γίνει και
πολύ καλύτερο.
Την
μπύρα, μπορούν να την απολαύσουν, όσοι επισκεφθούν αυτές τις ημέρες, την Έκθεση
της Άρτας.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου