powered by Agones.gr - opap
forum manteio

Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου 2015

Ιωάννινα: Συνελήφθη αλλοδαπός διακινητής ο οποίος μετέφερε με το αυτοκίνητό του, δύο μη νόμιμους μετανάστες


Συνελήφθη, σήμερα (18-09-2015) μετά τα μεσάνυκτα στην Περιφερειακή Οδό Ιωαννίνων, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων σε συνεργασία με αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης & Καταστολής Εγκλήματος (ΟΠΚΕ) Ιωαννίνων, ένας 33χρονος υπήκοος Αλβανίας, ο οποίος κατηγορείται για μεταφορά δύο μη νόμιμων μεταναστών και παραβάσεις της Νομοθεσίας περί Όπλων.
Συγκεκριμένα, μετά από αστυνομικό έλεγχο που έγινε σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, που οδηγούσε ο 33χρονος, διαπιστώθηκε ότι μετέφερε έναντι χρηματικής αμοιβής, δύο υπηκόους Αλβανίας (ηλικίας 30 και 24 ετών) με το ανήλικο παιδί τους, οι οποίοι στερούνταν νομιμοποιητικών εγγράφων παραμονής στη χώρα, με προορισμό την Αμφιλοχία.
Από τον έλεγχο των στοιχείων των αλλοδαπών, διαπιστώθηκε ότι σε βάρος της 24χρονης εκκρεμούσε μέτρο απαγόρευσης εισόδου στη χώρα ενώ σε έλεγχο στο αυτοκίνητο του διακινητή, βρέθηκε και κατασχέθηκε ένας πτυσσόμενος σουγιάς.
Το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, που χρησιμοποιήθηκε για τη λαθρομεταφορά κατασχέθηκε.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων ενώ την προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ιωαννίνων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: