powered by Agones.gr - opap
forum manteio

Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου 2015

Συνελήφθησαν επιβάτες κλεμμένου οχήματος στους Μελιγγούς Ιωαννίνων


Κλεμμένο αποδείχθηκε ότι ήταν ύποπτο αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαιναν δύο ημεδαποί και το οποίο εντοπίστηκε στους Μελιγγούς Ιωαννίνων χθες (22-09-2015) μετά τα μεσάνυκτα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Περιφέρειας Ιωαννίνων.
Για την υπόθεση, συνελήφθησαν, σήμερα μετά τα μεσάνυκτα στους Μελιγγούς Ιωαννίνων, δύο ημεδαποί, ηλικίας 35 και 39 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για τα κατά περίπτωση αδικήματα των κλοπών και της κατοχής ναρκωτικών ουσιών.
Αναλυτικότερα, στην κατοχή των δραστών βρέθηκε Ι.Χ. Φορτηγό αυτοκίνητο, το οποίο όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, είχε κλαπεί την 19-08-2015 από το Καλπάκι Ιωαννίνων.
Από την περαιτέρω έρευνα προέκυψε επιπρόσθετα ότι οι δύο συλληφθέντες είχαν διαπράξει νωρίτερα κλοπή από μεζεδοπωλείο στη Δωδώνη Ιωαννίνων, αφαιρώντας μία φιάλη οινοπνευματώδους ποτού.
Επίσης, στην κατοχή του 39χρονου δράστη, βρέθηκαν μετά από έλεγχο -13- ναρκωτικά χάπια, χωρίς την απαιτούμενη ιατρική συνταγή, τα οποία και κατασχέθηκαν.
Το κλεμμένο αυτοκίνητο κατασχέθηκε.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων ενώ την προανάκριση ενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Περιφέρειας Ιωαννίνων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: