powered by Agones.gr - opap
forum manteio

Πέμπτη 30 Απριλίου 2015

2 θέσεις εργασίας στην εφορεία αρχαιοτήτων Ιωαννίνων

Ανακοίνωση για την πρόσληψη του παρακάτω προσωπικού με σύμβαση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου, για την εκτέλεση των αρχαιολογικών έργων και για χρονικό διάστημα έως και την 30η Νοεμβρίου 2015 από την υπογραφή της σύμβασης εργασίας:
ΤΕ Συντηρητές Αρχαιοτήτων και Έργων Τέχνης (ομάδα Β) και ελλείψει αυτών  ΔΕ Τεχνικοί Συντήρησης Αρχαιοτήτων και Έργων Τέχνης (με ειδικότητα έργων Ζωγραφικής) 1 ΘΕΣΗ
 ΝΗΣΙ-ΒΥΖΑΝΤΙΝΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ
 ΔΕ-Εργατοτεχνίτης (με εξειδίκευση σε αναστηλωτικές-στερεωτικές εργασίες) και ελλείψει αυτών
ΥΕ-   Ειδικευμένος εργάτης (με εξειδίκευση  σε αναστηλωτικές στερεωτικές εργασίες) 1 ΘΕΣΗ
 ΝΗΣΙ-ΒΥΖΑΝΤΙΝΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ


 Υποβολή αιτήσεων συμμετοχής
Όσοι επιθυμούν να προσληφθούν, καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση και να την υποβάλουν με τα συνημμένα δικαιολογητικά, νομίμως επικυρωμένα, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά (σε περίπτωση ταχυδρομικής υποβολής οι αιτήσεις με τα συνημμένα δικαιολογητικά θα πρέπει να έχουν πρωτοκολληθεί στην Υπηρεσία έως την ημερομηνία λήξης υποβολής των αιτήσεων) στα γραφεία της υπηρεσίας στην διεύθυνση: Εφορεία Αρχαιοτήτων Ιωαννίνων, 45221,Πλατεία 25ης Μαρτίου 6, Ιωάννινα. Υπόψιν κ. Παυλοπούλου Δέσποινας (τηλ. επικοινωνίας: 26510 25989 & 26510 39580), εντός προθεσμίας πέντε (5) εργάσιμων ημερών που αρχίζει από την επομένη της καταχώρισης στο διαδικτυακό κόμβο (ιστοσελίδα) της εφαρμογής ΔΙΑΥΓΕΙΑ (http://diavgeia.gov.gr) και του ΥΠ.ΠΟ.Π.Θ. (http://www.yppo.gr) και της ανάρτησης της ανακοίνωσης στον πίνακα ανακοινώσεων της Υπηρεσίας (από 29-04-2015 έως 06-05-2015) από τις 09:00 π.μ. έως και τις 13:00μ.μ. Κάθε υποψήφιος δικαιούται να υποβάλει μία μόνο αίτηση και για θέσεις μίας μόνο κατηγορίας προσωπικού. Η σώρευση θέσεων διαφορετικών κατηγοριών προσωπικού σε μία ή περισσότερες αιτήσεις συνεπάγεται αυτοδικαίως σε κάθε περίπτωση ακύρωση όλων των αιτήσεων και αποκλεισμό του υποψηφίου από την περαιτέρω διαδικασία.

ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ
Οι υποψήφιοι μαζί με την αίτησή τους πρέπει να υποβάλουν υποχρεωτικά:
α) φωτοαντίγραφο του τίτλου σπουδών τους και των βαθμολογούμενων τίτλων τους, συγκεκριμένα, τα δικαιολογητικά που απαιτούνται σύμφωνα με τα ειδικά προσόντα όπως αναφέρονται και στην παρούσα προκήρυξη πρόσληψης. Σε περίπτωση που οι τίτλοι έχουν εκδοθεί στην αλλοδαπή να συνοδεύονται από επίσημη μετάφραση.
β) φωτοαντίγραφο δύο όψεων της αστυνομικής ταυτότητας. γ) Υπεύθυνη Δήλωση (άρθρο 8, παρ. 4, Ν. 1599/1986).

Δεν υπάρχουν σχόλια: