powered by Agones.gr - opap
forum manteio

Δευτέρα 27 Απριλίου 2015

ΠΑΟΚ-ΠΑΣ Γιάννινα 1-1


Τσίμπησε βαθμό στην Τούμπα ο ΠΑΣ

Ο ΠΑΟΚ μπήκε δυναμικά στο γήπεδο και στο 4' μετά από πίεση του Κουλούρη στην γραμμή του κόρνερ που απέδωσε καρπούς, η μπάλα έφτασε στον Νομπόα ο οποίος πλάσαρε στο κάθετο δοκάρι.
Στο 6' ο Γκολάσα βρέθηκε σε θέση βολής, σούταρε, αλλά για λίγα εκατοστά δεν βρήκε στόχο.
Στο 12' ο ΠΑΣ πήρε κεφάλι στο σκορ. Ο Τσάβες έπιασε στον ύπνο την άμυνα του ΠΑΟΚ ξεχύθηκε στην αντεπίθεση και την κατάλληλη στιγμή πλάσαρε γράφοντας το 0-1'.
Στο 14', ωστόσο, ο Δικέφαλος ισοφάρισε.
Ο Νομπόα εκτέλεσε κόρνερ, η μπάλα κόντραρε στον Τζαβέλλα και έφτασε στον αμαρκάριστο μπροστά από την εστία του Βελλίδη, Περέιρα, ο οποίος δεν δυσκολεύτηκε να την σπρώξει στα δίχτυα.
Ένα σουτ του Περέιρα στο 59' πέρασε ελάχιστα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Βελλίδη, ενώ στο 61' μετά από λάθος εκτίμηση του Κάτσε, ο Στρούνα σούταρε μέσα από την περιοχή, αλλά η μπάλα κόντραρε και πέρασε έξω.
Ο ΠΑΣ έφτασε μια ανάσα από το γκολ στο 64', όταν ο Σκόνδρας παραλίγο να πετύχει αυτογκόλ, όμως, ο Ιτάνζ με εντυπωσιακή επέμβαση κράτησε το 1-1.
Οι φιλοξενούμενοι σε εκείνο το χρονικό σημείο είχαν πάρει τα πάνω τους και στο 67' χρειάστηκε και πάλι να “μιλήσει” η ικανότητα Ιτάνζ, ο οποίος έσωσε ξανά τον ΠΑΟΚ, αυτή τη φορά μετά από σουτ του Μανιά. Στην επαναφορά το πλασέ του Κοροβέση κόντραρε και πέρασε άουτ.

ΠΑΟΚ (Γεωργιάδης): Ιτάνζ, Κωνσταντινίδης, Τζαβέλλας, Κόστα, Σκόνδρας, Νομπόα, Κάτσε, Μακ , Γκολάσα (78' Πόζογλου), Περέιρα (76' Τζιόλης), Κουλούρης (62' Αθανασιάδης)

ΠΑΣ Γιάννινα (Πετράκης): Βελλίδης, Στρούνα, Μιχαήλ, Τζημόπουλος, Ναδάλες, Τσουκαλάς (85' Μπέριος), Χαρίσης, Κοροβέσης (Ντάσιος), Τσάβες, Ιλιτς, Μανιάς (82' Γιάκος)       

Δεν υπάρχουν σχόλια: