powered by Agones.gr - opap
forum manteio

Σάββατο 28 Ιουνίου 2014

Συνελήφθησαν, στο πλαίσιο στοχευμένων αστυνομικών ελέγχων, σε περιοχές της Ηπείρου, εννέα (9) άτομα, για διάφορα αδικήματα



Συνεχίζονται με αμείωτους ρυθμούς, στοχευμένοι αστυνομικοί έλεγχοι στην Περιφέρεια Ηπείρου, με σκοπό την πρόληψη και καταστολή της εγκληματικότητας, τον εντοπισμό ατόμων που διαμένουν παράνομα στην Ελληνική Επικράτεια, τη διενέργεια ελέγχων σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος για την εφαρμογή της ισχύουσας νομοθεσίας και γενικότερα την αντιμετώπιση κάθε μορφής παραβατικής συμπεριφοράς.
Στο πλαίσιο αυτών των ελέγχων, συνελήφθησαν το τελευταίο 24ωρο, εννέα (9) ακόμη άτομα για διάφορα αδικήματα.
Συγκεκριμένα:
Συνελήφθη 43χρονος ημεδαπός στην Ηγουμενίτσα από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηγουμενίτσας, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσαν δύο καταδικαστικές αποφάσεις, συνολικής ποινής φυλάκισης (14) μηνών, για σωματικές βλάβες, φθορά ξένης ιδιοκτησίας και χρήση πλαστού εγγράφου.
Συνελήφθη 69χρονος ημεδαπός στους Φιλιάτες Θεσπρωτίας από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Φιλιατών, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών, με ποινή φυλάκισης πέντε (5) μηνών και χρηματική ποινή (500) ευρώ, για μη έγκαιρη καταβολή εισφορών.
Συνελήφθη 31χρονος ημεδαπός στο Μικρό Περιστέρι Ιωαννίνων από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μετσόβου, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Κέρκυρας, με ποινή φυλάκισης οκτώ (8) μηνών, για επιταγές.
Συνελήφθη 58χρονος ημεδαπός στα Ιωάννινα από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Ιωαννίνων, συνολικής ποινής φυλάκισης (3) ετών και (4) μηνών, για φοροδιαφυγή.
Συνελήφθησαν, σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις, δύο ημεδαποί ηλικίας 22 και 19 ετών, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Άρτας με τη συνδρομή αστυνομικού σκύλου, διότι στην κατοχή τους βρέθηκαν μικροποσότητες κάνναβης, ένας μεταλλικός τρίφτης και μία ηλεκτρονική ζυγαριά.
Συνελήφθη μία 26χρονη υπήκοος Αλβανίας, στο Συνοριακό Σημείο Μαυροματίου από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Σαγιάδας, διότι προσήλθε για έξοδο από την ελληνική επικράτεια και κατά τη διενέργεια του διαβατηριακού ελέγχου, επέδειξε αλβανικό διαβατήριο που έφερε πλαστές σφραγίδες εισόδου και εξόδου ενώ εκκρεμούσε παράλληλα σε βάρος της μέτρο απαγόρευσης εισόδου σε έδαφος Schengen .
Συνελήφθη σε παραλία της Πάργας, από αστυνομικούς της Ομάδας Προληπτικής Αστυνόμευσης Πρέβεζας, μία 31χρονη υπήκοος Κίνας, διότι παρείχε παράνομα υπηρεσίες φυσιοθεραπείας σε λουόμενους, έναντι χρηματικής αμοιβής
Συνελήφθη στην Πάργα από αστυνομικούς της Ομάδας Προληπτικής Αστυνόμευσης Πρέβεζας, ένας 21χρονος ημεδαπός, διότι κατείχε και διέθετε παράνομα προς πώληση αγροτικά προϊόντα (355 κιλά καρπούζια και πεπόνια). Τα κατασχεθέντα προϊόντα παρεμπορίου καταστράφηκαν σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία ενώ σε βάρος του ημεδαπού επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στις κατά τόπους αρμόδιες Εισαγγελικές Αρχές.

Δεν υπάρχουν σχόλια: