powered by Agones.gr - opap
forum manteio

Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου 2012

Ο καιρός τους χάλασε τα σχέδια - Το επόμενο διάστημα θα λειτουργήσει από τον Κυνηγετικό Σύλλογο το Καταφύγιο της Ολύτσικας

Δεν πρόλαβε να ολοκληρώσει τις εργασίες ανακαίνισης στο καταφύγιο της Ολύτσικας του Δήμου Δωδώνης ο Κυνηγετικός Σύλλογος εξαιτίας των δυσμενών καιρικών συνθηκών, ωστόσο σύντομα θα είναι σε θέση να υποδεχθεί κυνηγούς, ορειβάτες, περιπατητές και οποιονδήποτε θελήσει να βρεθεί κοντά στη φύση.
Όπως είναι γνωστό ο Κυνηγετικός Σύλλογος Ιωαννίνων εκμίσθωσε το καταφύγιο στην Ολύτσικα και υπέγραψε τη σχετική σύμβαση πριν ένα μήνα περίπου. 
Η απόφαση αυτή ελήφθη σύμφωνα με τον πρόεδρο Βαγγέλη Λύτρα προκειμένου να λειτουργήσει ένας χώρος διαμονής, αναψυχής και εστίασης για τους κυνηγούς, καθώς βρίσκεται σε έναν κατ’ εξοχήν «κυνηγότοπο» αλλά και για οποιονδήποτε άλλον βρεθεί στη κορυφή της Ολύτσικας.
«Πρόκειται για έναν βιότοπο ενδημικών θηραμάτων, και δεν θα μπορούσε ο Κυνηγετικός Σύλλογος να μη δείξει ενδιαφέρον», σημείωσε ο κ. Λύτρας, προσθέτοντας ότι υπάρχει και θα συνεχίσει να υπάρχει συνεργασία τόσο με το Δήμο Δωδώνης, όσο και με όλους τους φορείς και Συλλόγους της ευρύτερης περιοχής.

Δεν υπάρχουν σχόλια: