powered by Agones.gr - opap
forum manteio

Τετάρτη 11 Ιουλίου 2012

ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ: Εξαρθρώθηκε τριμελής σπείρα, που εμπλέκεται σε κλοπές καλωδίων χαλκού


Κατασχέθηκε ποσότητα χαλκού, βάρους (500)περίπου κιλών

Εξαρθρώθηκε, από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηγουμενίτσας σπείρα, τα μέλη της οποίας διέπρατταν συστηματικά κλοπές καλωδίων χαλκού στην ευρύτερη περιοχή του Νομού Θεσπρωτίας.
Συνελήφθησαν επ΄ αυτοφώρω σήμερα (10-07-2012)νωρίς το πρωί, στην περιοχή Μαυρούδι Θεσπρωτίας, τρεις (3) ημεδαποί Ρομά,ηλικίας 22,21 και 19 ετών αντίστοιχα, κατηγορούμενοι για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής.
Ειδικότερα, σήμερα τα ξημερώματα στο Μαυρούδι Θεσπρωτίας, οι αστυνομικοί εντόπισαν ένα Ι.Χ. επιβατηγό αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν οι τρεις δράστες και το ακινητοποίησαν προκειμένου να διενεργήσουν αστυνομικό έλεγχο.
Κατά τη διάρκεια του ελέγχου, βρέθηκαν στα καθίσματα και στο χώρο αποσκευών του οχήματος καλώδια χαλκού, διαφόρων διαμετρημάτων συνολικού βάρους (500) περίπου κιλών και κατασχέθηκαν.
Όπως διαπιστώθηκε από την έρευνα που διενήργησε η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ηγουμενίτσας, τα καλώδια τα είχαν αφαιρέσει λίγο πριν, από τον προαύλιο χώρο του υποσταθμού της Δ.Ε.Η. στο Μαυρούδι Θεσπρωτίας.
Στο πλαίσιο διερεύνησης της υπόθεσης,προέκυψε ότι τα μέλη της σπείρας, το τελευταίο δίμηνο είχαν διαπράξει άλλες τέσσερις κλοπές καλωδίων τριφασικού ρεύματος από αγροκτήματα στο Ασπροκκλήσι και στο Ράγιο Θεσπρωτίας.
Η αστυνομική έρευνα και η προανάκριση,διενεργούνται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ηγουμενίτσας, ενώ οι έρευνες συνεχίζονται για τυχόν συμμετοχή των δραστών και σε άλλες παρόμοιες πράξεις.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ.Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ηγουμενίτσας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: