powered by Agones.gr - opap
forum manteio

Σάββατο 9 Ιουνίου 2018

Ο Π.Α.Σ. Γιάννινα ανακοινώσε την έναρξη συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Orest Kuzyk



Η Π.Α.Ε. ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή OREST KUZYK, ο οποίος θα φορά τη φανέλα της ομάδας μας για τα επόμενα 3 χρόνια.
Ο Orest Kuzyk είναι 23 χρονών, μέσος επιθετικός, ο οποίος και μέχρι τώρα ήταν στην FC Stal Kamianske της Ουκρανικής Premier League. Ξεκίνησε απο τις ακαδημίες της FC Karpaty Lviv και πέρασε μετά στη Δυναμό Κιέβου (FC Dynamo Kiyv). 
Επίσης έχει συμμετάσχει στις ομάδες νέων της Εθνικής Ομάδας της Ουκρανίας. Στην περυσινή σεζόν είχε 8 goal και 4 assist σε 34 αγώνες που συμμετείχε.
Στην ομάδα μας θα φοράει τη φανέλα με το νούμερο 17.
Παρακάτω μπορείτε να παρακολουθήσετε ένα μικρό video του ποδοσφαιριστή.
Ο Kuzyk κατά την υπογραφή του συμβολαίου του στην ομάδα ευχαρίστησε για την εμπιστοσύνη που του δείχνουν, τον Πρόεδρο της ΠΑΕ κ. Χριστοβασίλη και την οικογένεια του, τον τεχνικό της ομάδας μας κ.Πετράκη και τον Διευθυντή Ποδοσφαιρικού Τμήματος κ. Νιαρχάκο. 
Επίσης δήλωσε στο www.pasgiannina.gr:
«Είμαι πολύ χαρούμενος που ήρθα στον ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ και μου δίνεται η ευκαιρία να αγωνιστώ σε ένα νέο πρωτάθλημα. Πιστεύω ότι με τις δυνάμεις μου θα φανώ χρήσιμος στην ομάδα μου και θα τη βοηθήσω να πετύχει τους στόχους της. Ανυπομονώ να έρθω στην πόλη των Ιωαννίνων και να ενσωματωθώ με την υπόλοιπη ομάδα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: