powered by Agones.gr - opap
forum manteio

Κυριακή 3 Ιουνίου 2018

Το Ferrari Club «Passione Rossa» στην Ήπειρο το τριήμερο 8-9-10 Ιουνίου



Το τριήμερο 8-9-10 Ιουνίου θα πραγματοποιηθεί η επίσκεψη του Club ιδιοκτητών αυτοκινήτων Ferrari της Ιταλίας, «Passione Rossa», με περισσότερα από 40 οχήματα να επισκέπτονται μνημεία και πόλεις της Ηπείρου.
Η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού με τον συντονισμό της Περιφέρειας Ηπείρου και τη συνεργασία του Δήμου Ιωαννιτών, του Δήμου Μετσόβου, του Ο.Λ.ΗΓ., της ΕΛΕΤΑ, του Τμήματος Τροχαίας, καθώς και ιδιωτών χορηγών και εθελοντών.
Στα χαρακτηριστικά και το πρόγραμμα της εκδήλωσης αναφέρθηκαν σε συνέντευξη Τύπου σήμερα ο Εκτελεστικός Γραμματέας της Περιφέρειας κ. Δημήτρης Σιώλος, ο Αντιδήμαρχος Ιωαννίνων κ. Παντελής Κολόκας και ο Δήμαρχος Μετσόβου κ. Κων/νος Τζαφέας.
Ο κ. Δ. Σιώλος σημείωσε – μεταξύ άλλων - πως η δράση εντάσσεται στον γενικότερο σχεδιασμό της Περιφέρειας για την τουριστική προβολή μέσω του τροχοφόρου ή μηχανοκίνητου τουρισμού, «που είναι μια νέα αγορά με τεράστιες προοπτικές ανάπτυξης στην περιοχή μας. Στο πλαίσιο αυτό υπενθυμίζουμε ότι έχουμε στηρίξει τις επισκέψεις- περιηγήσεις των Ποδηλατών από Σκανδιναβικές χώρες (δυο γκρουπ), καθώς και την παγκόσμια συνάντηση μοτοσικλετιστών «Motοtour of Nations» για το οποίο ακόμη και φέτος γίνονται αναφορές σε έγκυρα περιοδικά του εξωτερικού για την Ήπειρο. Για την επιτυχία της εκδήλωσης προετοιμαζόμαστε εδώ και οκτώ μήνες. Θέλουμε οι επισκέπτες μας να γνωρίσουν το τριήμερο που θα βρίσκονται στην Ήπειρο, όσο το δυνατό καλύτερα τις ομορφιές του τόπου μας, την γαστρονομία μας και τα σημαντικά πολιτιστικά μνημεία».
Ο Αντιδήμαρχος κ. Π. Κολόκας τόνισε μεταξύ άλλων: «Αυτή η εκδήλωση θα έχει μια ξεχωριστή θέση στην τουριστική προβολή της χώρας. Είναι αποτέλεσμα διαρκούς συνεργασίας των Δήμων με την Περιφέρεια και τους συναρμόδιους φορείς, και έχει σκοπό την προσέλκυση επισκεπτών, την προβολή της περιοχής με έναν ακόμη ιδιαίτερο τρόπο, όπως είναι τα αυτοκίνητα υψηλής αισθητικής και τεχνολογίας με το brand name της Ferrari».
Τέλος, ο κ. Κ. Τζαφέας τόνισε: «Με χαρά συνδιοργανώνουμε αυτή την εκδήλωση. Σε ότι έχει σχέση με την προβολή της περιοχής μας, και μάλιστα σε μια ιδανική περίοδο από πλευράς φυσικής ομορφιάς, είμαστε αρωγοί. Την Παρασκευή στις 12:30 στην κεντρική πλατεία του Μετσόβου περιμένουμε τους επισκέπτες να γνωρίσουν από κοντά αυτά τα αυτοκίνητα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: