powered by Agones.gr - opap
forum manteio

Πέμπτη 7 Ιουνίου 2018

Εξιχνιάστηκε υπόθεση διακίνησης ναρκωτικών στην πόλη των Ιωαννίνων



Συνελήφθησαν πέντε ημεδαποί, για κατοχή και διακίνηση ποσοτήτων κάνναβης
Κατασχέθηκαν μεταξύ άλλων (654) γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, ηλεκτρονική ζυγαριά και πλήθος κενών συσκευασιών

Συνελήφθησαν, χθες (05-06-2018) το βράδυ στα Ιωάννινα, ύστερα από οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων, πέντε ημεδαποί (τέσσερις άνδρες ηλικίας 19, 20, 23 και 20 ετών και μία 18χρονη γυναίκα), κατηγορούμενοι για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.
Ειδικότερα, μετά από εμπεριστατωμένη συλλογή και αξιολόγηση στοιχείων σχετικά με άτομα που κατέχουν ναρκωτικές ουσίες (κάνναβη) τις οποίες διακινούν συστηματικά σε τοξικομανείς της πόλης των Ιωαννίνων, χρησιμοποιώντας ως χώρο αποθήκευσης ναρκωτικών ουσιών μια κατοικία «καβάτζα», σχεδιάστηκε στοχευμένη αστυνομική δράση, κατά την εξέλιξη της οποίας συνελήφθησαν διαδοχικά οι πέντε κατηγορούμενοι.
Πιο συγκεκριμένα, αστυνομικοί που χειρίζονταν την υπόθεση, εντόπισαν τους πέντε δράστες και στην κατοχή τους καθώς και σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην κατοικία – «καβάτζα», βρήκαν συνολικά:
τρεις συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους (555,5) γραμμαρίων,
δύο μεταλλικά κυτία με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους (98) γραμμαρίων,
ένα τσιγάρο κάνναβης,
ένα δισκίο άγνωστης χημικής σύνθεσης,
μία ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας,
τρεις τρίφτες, με υπολείμματα ακατέργαστης κάνναβης,
πλήθος κενών συσκευασιών.
Όλα τα ανευρεθέντα πειστήρια κατασχέθηκαν.
Η προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων, ενώ οι συλληφθέντες με τη σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ιωαννίνων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: