powered by Agones.gr - opap
forum manteio

Σάββατο 9 Σεπτεμβρίου 2017

Περιφέρεια Ηπείρου: Δηλώσεις συμμετοχής σε νέες εκθέσεις


Η Περιφέρεια Ηπείρου, συνεχίζοντας το πρόγραμμα τουριστικής προβολής,  κατά το προσεχές διάστημα θα συμμετάσχει στις παρακάτω εκθέσεις:
1.2η Έκθεση ΝΟΣΤΟΣ το διάστημα 13-16/10/2017 στη Ναύπακτο. Πρόκειται για μια έκθεση που αποτελεί σημείο αναφοράς του ειδικού και εναλλακτικού τουρισμού κάθε μορφής, για όλους τους προορισμούς και τους επαγγελματίες του τομέα που δραστηριοποιούνται στη Μεσόγειο και τη Νοτιοανατολική Ευρώπη, για την ανάπτυξη, τη συνεργασία και τη δικτύωση όλων όσοι φιλοδοξούν να αξιοποιήσουν τις πιο δυναμικές νέες τάσεις στον τουρισμό.
2.1η Μεσογειακή Διεθνής Έκθεση Τουρισμού Μ.Ι.Τ.Ε. (Mediterranean International Tourism Exhibition) το διάστημα 19-22/10/2017, στο εκθεσιακό κέντρο MEC Παιανίας στην Αθήνα. Στόχος των διοργανωτών είναι η έκθεση αυτή να εδραιωθεί σαν μία νέα αρχή για κλείσιμο μεγάλων συμφωνιών για την νέα σεζόν. Επίσης, η έκθεση αποσκοπεί στην ανάδειξη των εναλλακτικών μορφών τουρισμού, τις οποίες διαθέτει σε αφθονία η περιοχή μας και συμβάλλουν σημαντικά στην διεύρυνση της, τουριστικής περιόδου. Η έκθεση Μ.Ι.Τ.Ε. φιλοδοξεί να καθιερωθεί ως μια πραγματικά πρωτοποριακή και αποτελεσματική διοργάνωση για ξενοδόχους και επαγγελματίες τουρισμού. Εκτός από τα ξενοδοχεία και τους προορισμούς η διοργάνωση δίνει μεγάλη έμφαση στις υπηρεσίες και την online εποχή στην οποία έχει εισέλθει ο Τουρισμός σήμερα. Μια σημαντική διαφοροποίηση της ΜΙΤΕ είναι ότι ο επισκέπτης της ξενοδόχος, επιχειρηματίας και επαγγελματίας τουριστικών προϊόντων και υπηρεσιών, βρίσκεται στο επίκεντρο της διοργάνωσης και αποτελεί τον πυρήνα της επιτυχίας.
3.Έκθεση Philoxenia στη Θεσσαλονίκη το διάστημα 16-19/11/2017. Η μεγαλύτερη έκθεση τουρισμού Ελλάδας, στην οποία η Περιφέρεια ηπείρου συμμετέχει για 7η χρονιά, ενώ ανελλιπής ήταν και η παρουσία των Νομαρχιακών Αυτοδιοικήσεων της Ηπείρου από το 2000.
4.Έκθεση Grecka Panorama στη Βαρσοβία το διάστημα 1-3/12/2017. Η μοναδική έκθεση τουρισμού της Πολωνίας στην οποία η Περιφέρεια Ηπείρου συμμετέχει για 2η χρονιά Η έκθεση περιλαμβάνει και προβολή προϊόντων και γαστρονομίας.
5.4η Greek Tourism Expo το διάστημα 8-10/12/2017, στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo στην Αθήνα. Στην έκθεση συμμετέχουν περισσότεροι από 150 Host Byers από όλο τον κόσμο, ενώ ειδικά φέτος θα γίνει άνοιγμα σε νέες αγορές της Ασίας. Και σε αυτή την έκθεση ιδιαίτερη βαρύτητα θα δοθεί στην προβολή των εναλλακτικών μορφών τουρισμού.
Όπως και στο παρελθόν, η Περιφέρεια Ηπείρου προτίθεται να φιλοξενήσει στο περίπτερό της τους Δήμους, τους φορείς και  τους επαγγελματίες του τουρισμού που επιθυμούν να συμμετάσχουν. Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να δηλώσουν εγγράφως την πρόθεσή τους στο e-mail: v.barka@php.gov.gr  το αργότερο ως τις 3-10-2017.
Επίσης, ως τις παραπάνω ημερομηνίες, μπορούν να προσκομίσουν στην υπηρεσία διαφημιστικό υλικό, προκειμένου να διανεμηθεί από τους εκπροσώπους της Περιφέρειας Ηπείρου. Οι φορείς των Π.Ε. Άρτας, Θεσπρωτίας και Πρέβεζας μπορούν, εφόσον το επιθυμούν και προκειμένου να αποφύγουν το κόστος της μεταφοράς ως τα Ιωάννινα, να παραδώσουν το διαφημιστικό τους υλικό ως τις 2-10-2017 στα κατά τόπους Τμήματα Εμπορίου & Τουρισμού.

Οι Δήμοι, τα Επιμελητήρια και οι επαγγελματικές ενώσεις παρακαλούνται να ενημερώσουν σχετικά τις τουριστικές επιχειρήσεις της περιοχής τους.

ΠΗΓΗ: www.php.gov

Δεν υπάρχουν σχόλια: