powered by Agones.gr - opap
forum manteio

Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου 2017

ΠΑΟΚ-ΠΑΣ Γιάννινα 1-0



Ο ΠΑΟΚ με συνδυασμό με κεφαλιές του Μάτος και Πρίγιοβιτς κέρδισε στην Τούμπα τον ΠΑΣ Γιάννινα με 1-0.

Οι γηπεδούχοι κατά διαστήματα, έπαιξαν πολύ καλό ποδόσφαιρο, δημιούργησαν αξιόλογες φάσεις, όμως, δεν μπόρεσαν να πετύχουν πάνω από ένα τέρμα, είτε λόγω αστοχίας και ατυχίας (δoκάρι Πρίγιοβιτς στο φινάλε του πρώτου μέρους), είτε λόγω των επεμβάσεων του Βελλίδη (χαρακτηριστικότερη αυτή στο 53΄).
Το ματς είχε καλό ρυθμό και κάποιες αξιόλογες φάσεις, με τον ΠΑΟΚ να απειλεί ξανά στο 38' με σουτ του Μαουρίσιο από το ημικύκλιο της περιοχής που απέκρουσε δύσκολα ο Βελλίδης παραχωρώντας κόρνερ.
Στο 43΄ο Πετράκης έκανε αναγκαστική αλλαγή, αντικαθιστώντας τον τραυματία Λίλα με τον Μανθάτη, ενώ πριν το φινάλε του ημιχρόνου ο ΠΑΟΚ είχε ένα πιεστικό δίλεπτο, όπου κατέληξε σε μία άστοχη προβολή του Βαρέλα μετά από γύρισμα του Καντουρί στην περιοχή.
Στο 53΄ ο "Δικέφαλος" έχασε πολύ μεγάλη ευκαιρία για γκολ.
Η μπάλα κατέληξε στον Πρίγιοβιτς στην περιοχή μετά από κόντρες, ο Σέρβος έκανε το σουτ και ο Μάτος μπήκε στην πορεία της μπάλας αλλάζοντάς την με τακουνάκι, αλλά ο Βελλίδης αντέδρασε εξαιρετικά και κατάφερε να αποκρούσει πολύ δύσκολα βρίσκοντας την μπάλα με τα χέρια και το πρόσωπο!
Η πίεση του ΠΑΟΚ στις αρχές του β΄ μέρους συνεχίστηκε και η "ασπρόμαυρη" υπεροχή μετουσιώθηκε σε γκολ στο 55΄.
Σκόρερ ήταν ο Πρίγιοβιτς, βρίσκοντας δίχτυα και πάλι με κεφαλιά. 
Ο Τσίμιροτ σέντραρε από αριστερά στο δεύτερο δοκάρι, ο Μάτος έδωσε ασίστ στον Σέρβο με κεφαλιά και εκείνος "εκτέλεσε" από κοντά τον Βελλίδη με το κεφάλι.
Το ματς έληξε με τον ΠΑΟΚ να παίρνει άλλη μία νίκη και τον ΠΑΣ να γνωρίζει την πρώτη του ήττα.

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Ρέι, Μάτος, Βαρέλα, Σαμπράνο, Λέοβατς, Μαουρίσιο (67΄ Σάχοβ), Τσίμιροτ, Ελ Καντουρί, Πέλκας (65΄ Λημνιός), Βιεϊρίνια (75΄ Μακ), Πρίγιοβιτς.
ΠΑΣ Γιάννινα (Γιάννης Πετράκης): Βελλίδης, Μιχαήλ, Μαυροπάνος, Τζημόπουλος, Μπουκουβάλας, Κοζορώνης (68΄ Βιδάλ), Γαρουφαλιάς (61΄ Σολτάνι), Λίλα (43΄ Μανθάτης λ.τ.), Καρανίκας, Γιάκος, Χαλκιαδάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια: