powered by Agones.gr - opap
forum manteio

Τρίτη 19 Σεπτεμβρίου 2017

Πας Γιάννινα-Πανιώνιος 1-1


Ο Μασούρας άνοιξε το σκορ για τον Πανιώνιο,  
ο Χαλκιαδάκης ισοφάρισε για τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Ισόπαλος με 1-1 έληξε ο αγώνας  μεταξύ του ΠΑΣ Γιάννινα και του Πανιωνίου στους "Ζωσιμάδες"  με την οποία ολοκληρώθηκε η τέταρτη αγωνιστική της Super League. 
Στο 49΄  οι "κυανέρυθροι" άνοιξαν το σκορ, όταν ο Μασούντ από το κέντρο ακούμπησε όσο χρειάστηκε την μπάλα για τον Λάμπρου, αυτός με τη μία δεξιά έδωσε στον Βλάχο, παράλληλη σέντρα και ο Μασούρας έσπρωξε την μπάλα στα δίχτυα για το 0-1.
Ο ΠΑΣ έφτασε στην ισοφάριση στο 57΄ όταν ο Χαλκιαδάκης προσπάθησε να τροφοδοτήσει συμπαίκτη του, ο Μασούντ έβαλε την κόντρα, η μπάλα γύρισε προς την εστία του Πανιωνίου, ο Μπανανά αντί να διώξει, έπιασε "αέρα", ο Χαλκιαδάκης πήρε ξανά την μπάλα και με σουτ νίκησε τον Αστρά για να ισοφαρίσει σε 1-1.
Στο 87΄, ο Πανιώνιος έμεινε με δέκα παίχτες καθώς ο Μασούντ μην ελέγχοντας τα νεύρα του κλώτσησε αντίπαλο και αντίκρισε τη δεύτερη κίτρινη κάρτα.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Γιάννης Πετράκης): Βελλίδης, Τζημόπουλος, Μαυροπάνος, Μιχαήλ, Καρανίκας (90' Ναδάλες), Μπουκουβάλας, Λίλα (78' Μανθάτης), Γαρουφαλιάς, Κοζορώνης, Γιάκος (82' Σολτάνι), Χαλκιαδάκης.
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Μιχάλης Γρηγορίου): Αστράς, Βλάχος, Μπανανά, Γκιοατά (81' Κάργας), Χατζισαφί, Κόρμπος, Σιώπης (43' Σαββίδης), Λάμπρου, Μασούντ, Μασούρας, Ντουρμισάι (71' Σπιριντόνοβιτς)

Δεν υπάρχουν σχόλια: