powered by Agones.gr - opap
forum manteio

Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου 2017

Η Ένωση Ηπειρωτών Αχαρνών, στις 16 και 17 Σεπτεμβρίου 2017, συμμετέχει στις εκδηλώσεις της Περιφέρειας Αττικής, ''Η Ανατολική Αττική σέρνει τον χορό...'' που διοργανώνονται στη Κεντρική πλατεία Αχαρνών


Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων

Το Σαββατοκύριακο 16 και 17 Σεπτεμβρίου 2017, ο Δήμος Αχαρνών φιλοξενεί την 4η Συνάντηση Εθνοτοπικών Συλλόγων Ανατολικής Αττικής: 
"Η Ανατολική Αττική σέρνει τον χορό…", που διοργανώνει η Αντιπεριφέρεια Ανατολικής Αττικής.
Κατά το διήμερο των εκδηλώσεων, πάνω από 30 σύλλογοι από την Ανατολική Αττική, μεταξύ των οποίων και η Ένωση Ηπειρωτών Αχαρνών καθώς και καταξιωμένοι τραγουδιστές και οργανοπαίχτες, δίνουν ραντεβού στην Κεντρική Πλατεία Αχαρνών για μια μοναδική γιορτή για την Ελληνική Παράδοση. Η Ένωση Ηπειρωτών Αχαρνών στις εμφανίσεις της, θα χορέψει χορούς από την περιοχή του Συρράκου.
Οι λεπτομέρειες οργάνωσης της εκδήλωσης συζητήθηκαν στη συνάντηση του Δημάρχου Αχαρνών κ. Γιάννη Κασσαβούμε τον Αντιπεριφερειάρχη Ανατολικής Αττικής κ. Πέτρο Φιλίππου στο Δημαρχείο Αχαρνών.
Όπως τόνισε ο Δήμαρχος Αχαρνών κ. Γιάννης Κασσαβός "Είναι ιδιαίτερη τιμή για τον Δήμο Αχαρνών, η φιλοξενία της συγκεκριμένης εκδήλωσης και πρόθεση μας είναι να συμβάλλουμε και εμείς στην προσπάθεια της Περιφέρειας Αττικής, ώστε η συγκεκριμένη εκδήλωση να καθιερωθεί ως θεσμός Πολιτισμού, για την προστασία και διατήρηση της Ελληνικής Παράδοσης.
Η εκδήλωση "Η Ανατολική Αττική σέρνει τον χορό…" αναδεικνύει το μεράκι, το κέφι και την αγάπη, των συλλόγων για την Ελληνική Παράδοση και θα δώσει την ευκαιρία σε όλους εμάς να απολαύσουμε τις προσπάθειες τους, αλλά και να διασκεδάσουμε μαζί τους".


Η Περιφερειακή Ενότητα Ανατολικής Αττικής και ο Δήμος Αχαρνών σας προσκαλούν στο διήμερο εκδηλώσεων «η Ανατολική Αττική σέρνει τον χορό…»
Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου 2017 και ώρα 7:30 μ.μ.
Κεντρική πλατεία Αγίου Βλάσιου, Αχαρνές
4η Συνάντηση Εθνοτοπικών Συλλόγων Ανατολικής Αττικής με χορούς και τραγούδια από Μικρά Ασία, Πόντο, Κρήτη, Πελοπόννησο, Θεσσαλία, Ήπειρο και Κυκλάδες.
Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου 2017 και ώρα 7:30 μ.μ.
Κεντρική πλατεία Αγίου Βλάσιου, Αχαρνές
2η Συνάντηση Αρβανιτών Ανατολικής Αττικής με τη συμμετοχή χορευτικών ομάδων από τους Δήμους Αχαρνών, Λαυρεωτικής, Μαρκοπούλου Μεσογαίας, Παιανίας, Σαρωνικού και Ωρωπού.

Ο Δήμαρχος Αχαρνών
Ιωάννης Κασσαβός

Ο Αντιπεριφερειάρχης Ανατολικής Αττικής

Πέτρος Φιλίππου

Δεν υπάρχουν σχόλια: